Επιστροφή στην… πίεση για τα κορίτσια του Εθνικού!

Επιστροφή στην… πίεση για τα κορίτσια του Εθνικού!

Ύστερα από έναν ιδιαίτερα κουραστικό μήνα, με αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Κώστας Βαμβακάρης έδωσε λίγες ημέρες ρεπό στις «κυανόλευκες», ώστε να ξεκουραστούν ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι αθλήτριες του Εθνικού Πειραιώς επέστρεψαν το πρωί της Δευτέρας στις προπονήσεις και το γυμναστήριο, ενώ στις 9/2 αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», για την πρεμιέρα της Γ’ φάσης της Α1 γυναικών που θα κρίνει τα ζευγάρια των Πλέι Οφ.

Ο «Αυτοκράτορας» ως τυπικά φιλοξενούμενος θα αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό στις 17:30 το ερχόμενο Σάββατο και στη συνέχεια ακολουθεί διακοπή σχεδόν ενός μήνα στην Α1 γυναικών, καθώς η επόμενη αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΝΟ Βουλιαγμένης είναι προγραμματισμένη για τις 2 Μαρτίου.

Σε όλο αυτό το διάστημα ο Κώστας Βαμβακάρης θα εντατικοποιήσει τις προπονήσεις της ομάδας, ώστε ο Εθνικός Πειραιώς να παρουσιάσει το καλύτερο πρόσωπό του στα Πλέι Όφ!

Follow us on #Instagram: ethnikos_waterpolo

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo