Το πιο μεγάλο «ευχαριστώ»!

Το πιο μεγάλο «ευχαριστώ»!

Το γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιώς, ο team manager της ομάδας, κ. Σιδέρης Τάσος και ο Υπεύθυνος της ομάδας, κ. Κολοβός Δημήτρης, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τους χορηγούς μας (σ.σ Κεντρική φώτο άρθρου), οι οποίοι στήριξαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο την ιστορική επιτυχία της διοργάνωσης του Δ’ Ομίλου της Euroleague γυναικών.

Το όνειρο της ευρωπαϊκής συμμετοχής έγινε πραγματικότητα χάρη στους χορηγούς του τμήματος και τίποτα δεν θα μπορούσε να έχει επιτευχθεί χωρίς εκείνους.

Η άποψη των ανθρώπων της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, καθώς εκείνων των κορυφαίων ομάδων από Ιταλία, Ουγγαρία, Γαλλία και Ρωσία για όσα είδαν στον Πειραιά από τον Εθνικό είναι η μεγαλύτερη παρακαταθήκη για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει το γυναικείο τμήμα του «Αυτοκράτορα» της ελληνικής υδατοσφαίρισης ώστε να επανέλθει στην κορυφή.

Ο Εθνικός Πειραιώς, με την τεράστια συνεισφορά των χορηγών του γυναικείου τμήματος, διοργάνωσε ένα τετραήμερο γιορτή για το ευρωπαϊκό πόλο και απέσπασε τα εύσημα για τις συνθήκες που δημιούργησε!

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ! Συνεχίζουμε για τις επόμενες επιτυχίες!

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo