Δύο παίκτριες του ΕΘΝΙΚΟΥ στην Εθνική γυναικών!

Μίνι προετοιμασία ενόψει του αγώνα με την Ισπανία, την ερχόμενη Τρίτη (19/3) στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, με το οποίο και ολοκληρώνεται η προκριματική φάση του Europa Cup, πραγματοποιεί από τις 15/3 η Εθνική Γυναικών.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μορφέσης κάλεσε 21 αθλήτριες και ανάμεσά τους είναι δύο παίκτριες του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, η Άλκηστη Μπενέκου που επέστρεψε από τις ΗΠΑ για να ενισχύσει τον «Αυτοκράτορα» και η Αλεξία Τζούρκα που καλείται για πρώτη φορά σε προετοιμασία της Εθνικής γυναικών.

Το κάλεσμα:

Ασημάκη, Σταματοπούλου, Αβραμίδου, Πλευρίτου Ελ., Πλευρίτου Μαργ., Ελευθεριάδου, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη, Πλευρίτου Β. (Ολυμπιακός) Κοτσιώνη, Ξενάκη, Διαμαντοπούλου Β., Χυδηριώτη Ι., Νίνου Ειρ., Ελληνιάδη, Πάτρα Μ., Κότσια (ΝΟ Βουλιαγμένης), Κοντονή, Αρχοντάκη (ΑΝΟ Γλυφάδας), Μπενέκου Άλκ., Τζούρκα (Εθνικός).

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo