Στο υψηλότερο επίπεδο οι Μπενέκου και ΜακΚί!

Στο υψηλότερο επίπεδο αγωνίστηκαν το τριήμερο που πέρασε δύο αθλήτριες του Εθνικού Πειραιώς!

Η Άλκηστη Μπενέκου συμμετείχε με την Εθνική ομάδα γυναικών στο Final 6 του Europa Cup και αγωνίστηκε κόντρα σε σπουδαίες αντιπάλους, με την Ελλάδα να καταλαμβάνει την 6η θέση του τουρνουά, βάζοντας πλώρη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του καλοκαιριού.

Η έτερη «κυανόλευκη» με αγωνιστικές υποχρεώσεις ήταν η Κέλι ΜακΚί, η οποία ως βασικό μέλος της Εθνικής Καναδά πήρε την 4η θέση στο Intercontinental Cup, χάνοντας με 11-8 από την Κίνα στον μικρό τελικό.

Αναμφίβολα, η παρουσία δύο αθλητριών του «Αυτοκράτορα» στις κορυφαίες διοργανώσεις αποτελεί τιμή για το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιώς. 

Σύντομα, οι δύο παίκτριες θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας του Κώστα Βαμβακάρη, καθώς η Γ’ φάση της Α1 γυναικών συνεχίζεται τις επόμενες ημέρες! 

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo