Μπενέκου: «Οφείλουμε στους εαυτούς μας να πετύχουμε το καλύτερο»!

Με νίκη ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο της Α1 γυναικών ο Εθνικός Πειραιώς, καθώς οι «κυανόλευκες» την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησαν του ΑΝΟΓ για δεύτερη φορά στη Γ’ φάση.

Πλέον, ο Κώστας Βαμβακάρης καταστρώνει τα πλάνα του για τα Πλέι Οφ που έρχονται τον Μάιο, με τον «Αυτοκράτορα» να αντιμετωπίζει στην Α’ Φάση τον ΝΟ Βουλιαγμένης, δηλαδή μια ομάδα που το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα συμμετάσχει στο Φάιναλ Φορ της Euroleague.

Παρόλα αυτά, οι «κυανόλευκες» δουλεύουν σκληρά για να αποδείξουν την πρόοδο που έχουν κάνει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, με στόχο μερικές καλές εμφανίσεις κόντρα στη Βουλιαγμένη και εν συνεχεία την κατάκτηση της 3ης θέσης που θα φέρει στον Εθνικό Πειραιώς το εισιτήριο για τη Euroleague της επόμενης χρονιάς.

Η Άλκηστη Μπενέκου μίλησε στο ethnikoswomenwaterpolo.gr για το διάστημα που ακολουθεί και τα Πλέι Οφ, τονίζοντας ότι όλοι στον Εθνικό Πειραιώς οφείλουν να δώσουν το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Αναλυτικά:

«Έχουμε λίγο περισσότερο από δύο εβδομάδες μέχρι τα Πλέι Οφ και είναι ευκαιρία να δουλέψουμε στη φυσική κατάσταση, έτσι ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμες τον Μάιο που θα παίζουμε παιχνίδια με ελάχιστες ημέρες διαφορά το ένα από το άλλο.

Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένες στο παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη στις 2 Μαΐου, ενώ αρχίσαμε να δουλεύουμε κάποια καινούργια πράγματα που πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν στον τρόπο που αγωνιζόμαστε.

Η ομάδα μας, είναι ίσως λίγο κουρασμένη αυτή την περίοδο, αλλά πιστεύω πώς πρέπει να μείνουμε αφοσιωμένες στον στόχο μας και προτεραιότητα μας είναι να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Έχουν μείνει λίγα μόνο παιχνίδια μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν και για αυτό οφείλουμε στον εαυτό μας, αλλά και σε όσους μας στηρίζουν να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό»!

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo