Η εμβληματική αρηχγός του ΕΘΝΙΚΟΥ καλεί τον κόσμο στον μικρό τελικό της Τρίτης! (20:30)

Σχεδόν 24 ώρες απέμειναν για τον πρώτο Μικρό Τελικό της Α1 γυναικών ανάμεσα στον Εθνικό Πειραιώς και τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο «Π. Καπαγέρωφ».

Η αρχηγός του «Αυτοκράτορα», Κέλλυ Μπίσμπα, μίλησε στο ethnikoswomenwaterpolo.gr μετά την ήττα από τον ΝΟ Βουλιαγμένης, τονίζοντας ότι οι «κυανόλευκες» αφήνουν πίσω τους ημιτελικούς και θα τα δώσουν όλα για την κατάκτηση της 3ης θέσης, που δίνει παράλληλα εκ νέου την ευρωπαϊκή έξοδο. 

Αναλυτικά:

«Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση για το αποτέλεσμα του Σαββάτου, όμως μην ξεχνάμε ότι αγωνιστήκαμε κόντρα στην 3η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, μια παραδοσιακή δύναμη στο γυναικείο πόλο.

Ξεκινάει την Τρίτη στις 20:30 ο τελικός μας στόχος, η κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα που θα οδηγήσει ξανά τον Εθνικό στην Ευρώπη. Η ομάδα είναι έτοιμη να αγωνιστεί και να τα καταφέρει. Όλοι μαζί σε αυτόν τον αγώνα! Καλούμε τον κόσμο μας να στηρίξει την τεράστια προσπάθεια που κάνουμε τόσο εμείς, όσο και ο υπεύθυνος της ομάδας, κ. Κολοβός

Μακάρι ο κόσμος να αντεπεξέλθει στο κάλεσμα μας, όπως το έπραξε και στον Ευρωπαϊκό Όμιλο που διοργανώσαμε. Θέλουμε ένα γεμάτο «Π. Καπαγέρωφ», με τους οπαδούς μας να είναι η δύναμη μας. Να παίξουμε και να κάνουμε το 1-0 στη σειρά με τη Γλυφάδα, για να κατακτήσουμε το χάλκινο μετάλλιο στο πρωτάθλημα».

Photo: ethnikos.org

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo