Λύση της συνεργασίας με την αθλήτρια, Άλκηστη Μπενέκου

Το γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιώς ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τη διεθνή αθλήτρια, Άλκηστη Μπενέκου.

Η Άλκηστη Μπενέκου φόρεσε το βαρύ σκουφάκι του «Αυτοκράτορα» τη σεζόν 2018-2019 και κέρδισε τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας με την εθνική γυναικών. 

Ο υπεύθυνος της ομάδας, Δημήτρης Κολοβός, ο team manager Τάσος Σιδέρης και η οικογένεια του Εθνικού Πειραιώς την ευχαριστούν για την προσφορά της και της εύχονται καλή επιτυχία στην αθλητική της καριέρα. 

Η διεθνής αθλήτρια μίλησε στο ethnikoswomenwaterpolo.gr για όσα αποκόμισε από την περασμένη αγωνιστική περίοδο όπου αγωνίστηκε με το «κυανόλευκο» σκουφάκι και ευχαρίστησε τον κ. Δημήτρη Κολοβό για την κατανόηση που έδειξε στην απόφασή της:

«Γενικότερα, ήταν μια περίεργη χρονιά, καθώς πηγαινοερχόμουν στις ΗΠΑ, αλλά κάθε φορά που βρισκόμουν στην Ελλάδα, τόσο τα κορίτσια όσο και οι προπονητές ήταν πολύ υποστηρικτικοί και με βοήθησαν να εγκλιματιστώ στην ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βαμβακάρη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και με έφερε στον Εθνικό, καθώς επίσης και τον κ. Κολοβό που με στήριξε σε ότι χρειαζόμουν και συγκεκριμένα στην κατανόηση που έδειξε στην απόφαση μου να φύγω από τον Εθνικό, για να κάνω το επόμενο βήμα. Εύχομαι στον Εθνικό Πειραιώς ότι καλύτερο στους επόμενους στόχους του»!

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo