Καλωσήρθες, Κώστα Φιτσανάκη στον Εθνικό Πειραιώς!

Την τεχνική ηγεσία του γυναικείου τμήματος του Εθνικού Πειραιώς αναλαμβάνει από εδώ και στο εξής ο κ. Φιτσανάκης Κώστας.

Ο Κώστας Φιτσανάκης είναι 38 χρονών και από το 2006 έως τη φετινή αγωνιστική περίοδο ήταν στο προπονητικό επιτελείο του ΝΟ Ρεθύμνου. Από το 2008 μάλιστα ανέλαβε τις τύχες του Κρητικού συλλόγου ως πρώτος τεχνικός, τόσο στο γυναικείο τμήμα, στο ανδρικό τμήμα όσο και στις ακαδημίες της ομάδας σε αγόρια και κορίτσια, πραγματοποιώντας μια αξιοσημείωτη πορεία με αποκορύφωμα την 3η θέση στην Α1 γυναικών και τη συμμετοχή του με τον ΝΟΡ στην Ευρωλίγκα.

Το γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιώς, ο team manager Τάσος Σιδέρης και ο υπεύθυνος της ομάδας, Δημήτρης Κολοβός, καλωσορίζουν τον Κώστα Φιτσανάκη στον «Αυτοκράτορα» της ελληνικής υδατοσφαίρισης και του εύχονται ολόψυχα καλή επιτυχία!

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo