Η αρχηγός, Κέλλυ Μπίσμπα, για την πρεμιέρα του «Αυτοκράτορα» στις 16:00!

Ημέρα πρεμιέρας για τη γυναικεία ομάδα του Εθνικού Πειραιώς, καθώς στις 16:00 ο «Αυτοκράτορας» αντιμετωπίζει τον ΑΝΟ Γλυφάδας εκτός έδρας για την 1η αγωνιστική.

Η «σημαία» της ομάδας, Κέλλυ Μπίσμπα, θα είναι δώσει για ακόμη μια χρονιά το «παρών» και θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας με προπονητή τον Κώστα Φιτσανάκη.

Η πολύπειρη αρχηγός του Εθνικού, μίλησε στο ethnikoswomenwaterpolo.gr για το παιχνίδι της πρεμιέρας, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές της για μια καλή αθλητική χρονιά με υγεία και ωραίο πόλο!

Αναλυτικά:

«Καινούργιο ταξίδι για εμάς φέτος, νέος προπονητής ο οποίος προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία σε ένα νεανικό ρόστερ. Χρειαζόμαστε χρόνο να αφομοιώσουμε τα νέα στοιχεία που θέλει ο κ. Φιτσανάκης, βήμα-βήμα θα υπάρχει εξέλιξη και πρόοδος. Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία και χαιρόμαστε που ξεκινάμε με έναν δυνατό εκτός έδρας αγώνα.

Καλή αθλητική χρονιά να έχουμε, με υγεία για όλους τους αθλητές και ωραίο πόλο»!

Ραντεβού στις 16:00 στη Γλυφάδα!

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo