Ο Εθνικός Πειραιώς φιλοξενεί την εθνική Τουρκίας!

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Ομοσπονδία της Τουρκίας, ο Εθνικός Πειραιώς φιλοξενεί από την Κυριακή την εθνική γυναικών της γειτονικής χώρας.

Ο «Αυτοκράτορας» του Κώστα Φιτσανάκη υποδέχθηκε στην Αθήνα τις Τουρκάλες, ενώ σημείο αναφοράς της κοινής προετοιμασίας των δύο ομάδων αποτελεί η Κούμπρα Κους, η οποία στα φιλικά αγωνίζεται με τη χώρα της, καθώς η Τουρκία προετοιμάζεται για τον προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η εθνική Τουρκίας θα παραμείνει έως την Πέμπτη και έως τότε θα παίζει καθημερινά με την ομάδα γυναικών και Νέων γυναικών του Εθνικού Πειραιώς.

Παράλληλα με τη δημιουργία μιας καλής και δυνατής συνεργασίας με την Ομοσπονδία της Τουρκίας, αυτά τα φιλικά είναι εξαιρετική ευκαιρία για τον Κώστα Φιτσανάκη να βγάλει συμπεράσματα για τη γυναικεία ομάδα του «Αυτοκράτορα», καθώς ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο, 12/10 και ώρα 17:00 στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», για την 3η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας γυναικών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εθνικός μετρά μια ήττα στην πρεμιέρα από τον ΑΝΟΓ, ενώ τη 2η αγωνιστική είχε ρεπό. 

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo