Λογοθέτη: «Είμαι αισιόδοξη για την ομάδα μας»

Το ξεκίνημα του Εθνικού Πειραιώς στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ γυναικών δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, ωστόσο δεν πρέπει να λησμονείται το γεγονός ότι οι «κυανόλευκες» έχουν κάνει ένα νέο ξεκίνημα, με καινούργιο προπονητή και με χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας. Μάλιστα, από τα τρία πρώτα παιχνίδια, τα δύο ήταν με αντιπάλους τον Ολυμπιακό και τον ΝΟ Βουλιαγμένης.

Το περασμένο Σάββατο τα κορίτσια του Κώστα Φιτσανάκη φιλοξενήθηκαν από τον ΝΟ Βουλιαγμένης για την 4η αγωνιστική της Α’ φάσης και γνώρισαν την ήττα με 12-6, έχοντας καλά και κακά διαστήματα κόντρα σε έναν ποιοτικό αντίπαλο με διαφορετικούς στόχους.

Μετά την αναμέτρηση η Σήλια Λογοθέτη, μίλησε στο ethnikoswomenwaterpolo.gr για την εν λόγω αναμέτρηση αλλά και τη φετινή προσπάθεια στον «Αυτοκράτορα»: 

«Είμαστε μια καινούργια ομάδα, η οποία θέλει να μπαίνει δυνατά σε όλα τα παιχνίδια, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Το Σάββατο με τον ΝΟ Βουλιαγμένης ξεκινήσαμε συγκεντρωμένες, αλλά στη συνέχεια κάποια πράγματα που θέλαμε να κάνουμε δεν μας έβγαιναν. 

Βέβαια, αγώνες με αντιπάλους τέτοιου επιπέδου έχουν όφελος για την ομάδα μας γιατί βλέπουμε τι κάνουμε σωστά, τι λάθος και συνεχίζουμε να δουλεύουμε. 

Φέτος υπάρχει πολλή θέληση και διάθεση στην ομάδα και είμαι αισιόδοξη για τη συνέχεια. Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας το Ρέθυμνο στις 18:00 και περιμένουμε τον κόσμο του Εθνικού να δώσει το «παρών».

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo