Με τον ΝΟ Ρεθύμνου στην έδρα μας το Σάββατο!

Το πρωτάθλημα της Α’ γυναικών συνεχίζεται το Σάββατο με την 5η αγωνιστική της Α’ φάσης, εκεί όπου ο Εθνικός Πειραιώς θα αντιμετωπίσει τον ΝΟ Ρεθύμνου.

Οι «κυανόλευκες» του Κώστα Φιτσανάκη υποδέχονται τον πάντοτε αξιόμαχο ΝΟΡ και έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της φετινής σεζόν, ώστε να πάρουν την απαιτούμενη ψυχολογία.

Παράλληλα, είναι ώρα ο κόσμος του «Αυτοκράτορα» να σταθεί στο πλευρό των κοριτσιών και των προπονητών τους, με την αναμέτρηση να έχει οριστεί στις 18:00 το Σάββατο στο «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Σημαντική απουσία είναι αυτή της Κούμπρα Κους, η οποία βρίσκεται στην Τουρκία για υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα γυναικών της πατρίδας της.

Η προετοιμασία των «κυανόλευκων» διεξήχθη ομαλά όλη την εβδομάδα, ενώ έγινε και φιλικός αγώνας με την εθνική γυναικών του Ουζμπεκιστάν στον Πειραιά, μέσα σε εξαιρετικό κλίμα που προάγει το αθλητικό πνεύμα.

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo