«Σκοπός είναι να ξεπερνάμε τα όρια μας κάθε φορά»

Συνέχεια στις υποχρεώσεις του Εθνικού Πειραιώς στο πρωτάθλημα της Α’ γυναικών, καθώς στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής ο «Αυτοκράτορας» υποδέχεται τον ΝΟ Βουλιαγμένης στον Πειραιά στις 17:00 το Σάββατο.

Η αναμέτρηση με έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου προσδίδει κίνητρο στη νεανική ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη, η οποία έως τώρα έχει συγκομιδή έξι βαθμών. Μάλιστα, αυτή η αναμέτρηση έχει εορταστικό χαρακτήρα για τον σύλλογο του Εθνικού Πειραιώς που στις 21 Νοεμβρίου έκλεισε 96 χρόνια ζωής και συνεχίζει να γράφει ιστορία στους αθλητικούς χώρους της Ελλάδας! 

Ο προπονητής της ομάδας του «Αυτοκράτορα», Κώστας Φιτσανάκης, μίλησε στο ethnikoswomenwaterpolo.gr ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης στις 17:00. Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει καμία απουσία και όλες οι «κυανόλευκες» υπολογίζονται κανονικά.

Αναλυτικά:

«Γνωρίζουμε ποια είναι η Βουλιαγμένη. Είναι μια ομάδα με μεγάλη δυναμική και προέρχεται από μια ευρεία νίκη. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας και οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι και το αντιμετωπίζουμε δίχως άγχος. Μας αρέσει να παίζουμε παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους γιατί αυτό μας βοηθάει να βλέπουμε τα όρια μας και να προσπαθούμε να τα ξεπερνάμε!

Αυτός είναι, άλλωστε, ο σκοπός της ομάδας φέτος. Να βελτιώνεται και να προσπαθεί να περνάει τα όρια της. Περιμένω να δω από τα κορίτσια να είναι πολύ συγκεντρωμένα, να κάνουν αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση και να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ένα καλό ρυθμό στο παιχνίδι, χωρίς να έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση».

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι κ. Κωνσταντινίδης και Βασιλείου. 

Η βαθμολογία:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ Α’ ΦΑΣΗ 

 ΘέσηΟμάδαΑγώνες ΓκολΒαθμοί 
 1ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7 129-36 21
 2ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 6 88-59 12
 3ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 7 65-86 9
 4ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 6 41-68 6
 5ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 6 35-109 0
Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo