Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία με την Εθνική Σερβίας! (Pics)

Ελάχιστο θα είναι το διάλειμμα της γυναικείας ομάδας του Εθνικού Πειραιώς αυτό το εορταστικό διάστημα. Οι παίκτριες του Κώστα Φιτσανάκη μπορεί να μην έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, ελέω της διακοπής για την Εθνική ομάδα, ωστόσο η προετοιμασία των «κυανόλευκων» συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς.

Την περασμένη εβδομάδα ο Εθνικός Πειραιώς φιλοξένησε στην Αθήνα ακόμη μια εθνική ομάδα, αυτή τη φορά της Σερβίας, η οποία ήρθε για να προετοιμαστεί ενόψει του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης. Αναμφίβολα, ήταν μια χρυσή ευκαιρία για τα κορίτσια του «Αυτοκράτορα» να παίξουν πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια, καθώς δεν είναι άγνωστο ότι η εθνική Σερβίας αγωνίζεται με δυναμικότητα κάθε φορά.

Τα φιλικά με τη Σερβία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή, τα κορίτσια πήραν μικρό ρεπό και στη συνέχεια η ομάδα θα μεταβεί στη Λάρισα για κοινή προετοιμασία με τον Ναυτικό Όμιλο, ενώ έπειτα άπαντες θα επιστρέψουν στα σπίτια τους για να γιορτάσουν τον ερχομό του νέου έτους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Friendly game against National Team Of Serbia Thank you for accepting our invitation ‍♂️ #vaterpolo #waterpolo #ethnikos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethnikos Women`s Waterpolo (@ethnikos_waterpolo) στις

Σχετικά με την προετοιμασία με τη Σερβία, ο βοηθός προπονητή του Εθνικού Πειραιώς, Ηλίας Κατόπης, δήλωσε σχετικά: 

«Η προετοιμασία κύλησε εξαιρετικά, είχαμε τη δυνατότητα για πέντε ημέρες να παίξουμε δυνατά παιχνίδια με μια Εθνική ομάδα. Η απουσία των ξένων αθλητριών μας (σ.σ Κούμπρα και Χάουτον), έδωσε τη δυνατότητα να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά της ομάδας μας, να δούμε σε τι επίπεδο βρίσκονται και κατά πόσο μπορούν να μας βοηθήσουν σε τέτοιας δυσκολίας παιχνίδια, ενώ παράλληλα πήραν σημαντικές εμπειρίες.

Είχαμε επίσης τη δυνατότητα να δούμε καινούργια πράγματα που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Τέλος, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον σύλλογο του ΝΟ Βουλιαγμένης, ο οποίος όποτε χρειάστηκε μας φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του και παίξαμε ορισμένα διπλά, εμείς, ο ΝΟΒ και οι Σέρβοι. Όλα κύλησαν ομαλά και το κλίμα στην ομάδα μας είναι εξαιρετικό».     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.         

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo