Οι ευχές της Ελευθερίας Τζελέπη στον κόσμο του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Το νέο έτος ήρθε, οι ολιγοήμερες διακοπές ολοκληρώθηκαν και πλέον όλα τα μέλη της γυναικείας ομάδας του Εθνικού Πειραιώς επέστρεψαν στη βάση τους για να συνεχιστεί η επίπονη προετοιμασία. 

Οι προπονήσεις υπό την επίβλεψη του Κώστα Φιτσανάκη έχουν ξεκινήσει για το 2020 και θα συνεχιστούν σε αμείωτο ρυθμό για το επόμενο διάστημα, καθώς στις 31 Ιανουαρίου ξεκινάει, εντός Αθηνών το πιθανότερο, η Β’ φάση της Α’ γυναικών εκεί δηλαδή που για πρώτη φορά τα πράγματα γίνονται κρίσιμα για τον «Αυτοκράτορα», που διεκδικεί την είσοδο του στην τετράδα.

Οι «κυανόλευκες» στις 31/1 αντιμετωπίζουν τον ΑΝΟ Γλυφάδας, ενώ ακολουθούν Ρέθυμνο, Λάρισα και Νηρέας Χαλανδρίου, με όλες τις αναμετρήσεις να διεξάγονται μέσα σε λιγότερο από 72 ώρες. 

Η πρώτη μίνι συνέντευξη στο ethnikoswomenwaterpolo.gr είναι αυτή της Ελευθερίας Τζελέπη, με την έμπειρη αθλήτρια να μιλάει για τις αλλαγές που έγιναν φέτος καθώς και για την πορεία του Εθνικού έως τώρα. Τέλος, η Τζελέπη στέλνει τις ευχές της στον κόσμο του «Αυτοκράτορα» για το 2020!

Αναλυτικά:

«Αρχικά έγιναν αρκετές αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στο τεχνικό επιτελείο, αλλά και στο έμψυχο δυναμικό, παρ’όλα αυτά η ομάδα έχει βρει τα πατήματά της και συνεχώς βελτιώνεται. 

Το χρονικό διάστημα της αποχής είναι μεγάλο ασφαλώς, αλλά δεν αφήσαμε το χρόνο να πάει χαμένος, καθώς κάναμε κοινή προετοιμασία με την εθνική Σερβίας στον Πειραιά, ενώ πήγαμε στη Λάρισα μετά τα Χριστούγεννα και πριν την Πρωτοχρονιά, για ένα διήμερο. Παίξαμε αρκετά φιλικά εκεί ώστε να συνεχίσουμε να είμαστε σε υψηλό ρυθμό. 

Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων και όλοι στηρίζουμε την προσπάθεια των εθνικών ομάδων. Θέλω να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή χρονιά σε όλον τον κόσμο του Εθνικού Πειραιώς με υγεία, ευτυχία και ο νέος χρόνος να είναι δημιουργικός για όλους μας».

Το πρόγραμμα της Β’ φάσης του πρωταθλήματος:

Στον Όμιλο (Ο Α’ Γύρος 31/1-2/2 και ο Β’ Γύρος 14-16/2/20):

31/1/20 (14/2/20): ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

1/2/20 (15/2/20): ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ, ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

2/2/20 (16/2/20): ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΕΘΝΙΚΟΣ – ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo