Συνεχίζει απτόητος ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Συνεχώς ρυθμό ανεβάζει ο Εθνικός Πειραιώς κατά τη διάρκεια του Α’ γύρου της Β’ φάσης του πρωταθλήματος της Α’ γυναικών καθώς η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη με νέα πειστική εμφάνιση έφθασε στη δεύτερη νίκη της, αυτή τη φορά επικρατώντας 11-6 του ΝΟ Λάρισας.

Ο «Αυτοκράτορας» μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, θέτοντας τα θεμέλια της νίκης και προηγήθηκε με 5-2 στο πρώτο οκτάλεπτο, βρίσκοντας δίχτυα με Κούμπρα, Χάουτον, Πέττα και Λογοθέτη, ενόσω η Ελένη Σωτηρέλη στο τέρμα είχε ξεκινήσει εξαιρετικά.

Εν συνεχεία, η Ηρώ Καριπίδου μείωσε σε 5-3 για τον ΝΟΛ του Κώστα Γαβριά στο ξεκίνημα του δεύτερου οκταλέπτου, αλλά η Φοίβη Χατζηκυριακάκη σκόραρε άμεσα για το 6-3 και μάλιστα η Κούμπρα έβαλε ακόμη ένα γκολ για το 7-3, πριν μειώσει η Τερζή σε 7-4 για το ημίχρονο.

Στην τρίτη περίοδο, η Ελένη Γούλα απέκρουσε πέναλτι της Κούμπρα, όμως στη συνέχεια η Ξένια Πέττα σκόραρε σε κόντρα, που προήλθε από απόκρουση της Σωτηρέλη σε παίκτρια λιγότερο, για το 8-4 των κοριτσιών του Κώστα Φιτσανάκη.

Λίγο πριν τελειώσει το τρίτο οκτάλεπτο ο προπονητής του «Αυτοκράτορα», έδωσε χρόνο συμμετοχής στην Κατερίνα Ζαφειράκη στο τέρμα, ενώ η περίοδος ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 9-6 από εύστοχο πέναλτι της Μελίνας Καριπίδου.

Στα τελευταία οκτώ λεπτά, ο Εθνικός Πειραιώς φάνηκε να κρατά δυνάμεις, καθώς το απόγευμα στις 17:30 θα παίξει με τον Νηρέα Χαλανδρίου, σε ένα αναμενόμενο ντέρμπι. Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 11-6.

Αντίθετα, ο ΝΟΛ παραμένει στους 3 βαθμούς μετά τον Α’ γύρο, καθώς το απόγευμα της Κυριακής έχει ρεπό.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ   11-6

Τα οκτάλεπτα: 5-2 , 2-2 , 2-2 , 2-0

Εθνικός (Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Λούδη Αν., Τζελέπη, Κολιτσοπούλου, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη 1, Λογοθέτη 2, Πέττα 2, Κους 5, Ρουμελιώτη, Χάουτον 1, Ζαφειράκη, Γκοτζιά

ΝΟ Λάρισας (Κώστας Γαβριάς): Γούλα, Τουλουμτζίδου, Πουστινίκοβα 1, Καριπίδου Μ. 1, Καλογιάννη, Κολτσίδα 1, Λαμπρονίκου, Τερζή 1, Χασιώτη, Πατούνα, Πετάση, Τσιάρα, Καριπίδου Η. 2

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo