Στα Πλει Οφ η Εθνικάρα! 7 γκολ η Λογοθέτη!

Την είσοδο του στα Πλέι Οφ της Α’ κατηγορίας γυναικών εξασφάλισε το Σάββατο ο Εθνικός Πειραιώς!

Τα κορίτσια του Κώστα Φιτσανάκη επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί κόντρα στο Ρέθυμνο και επιστρέφοντας στις νίκες κατάφεραν να πάρουν το ένα από τα τρία εισιτήρια του Ομίλου για τα Πλέι Οφ, επικρατώντας 16-12 των Κρητικών!

Η ομάδα μας πήρε ισχνό προβάδισμα στο ξεκίνημα του αγώνα με 4-3, το οποίο διατήρησε μετά και την τρίτη περίοδο (11-10). Στο τελευταίο οκτάλεπτο, τα κορίτσια του Κώστα Φιτσανάκη κλείδωσαν τη νίκη με 16-12, παίρνοντας το εισιτήριο για τον όμιλο των πλέι οφ της Γ’ φάσης.

Φοβερή εμφάνιση επιθετικά από τη Σήλια Λογοθέτη με επτά γκολ!

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ   12-16

Τα οκτάλεπτα: 3-4 , 5-5 , 2-2 , 2-5

ΝΟ Ρεθύμνου (Βασίλης Κουνδουράκης): Ζοφώλη Ν., Μαλλιαρού, Κυριακάκη, Φραγκιουδάκη 5, Φαρμάκη Μ. 1, Γαβαλά 4, Φραγγελάκη, Ζοφώλη Β. 1, Παναγιωτάκη, Λιμπιτάκη Σ., Λιμπιτάκη Α. 1, Καραγιάννη

Εθνικός Πειραιά (Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Λούδη Αν. 1, Μπερίκου, Τζελέπη, Κολιτσοπούλου, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη 7, Πέττα 3, Κούμπρα 1, Ρουμελιώτη, Χάουτον 3, Πουλοπούλου, Αναγνώστου, Γκοτζιά 1

Διαιτητές: Στεφανάκης, Βασιλείου

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo