Κούμπρα: «Στο τέλος ο Εθνικός θα πάρει αυτό που αξίζει»!

Είναι η δεύτερη σεζόν που αγωνίζεται στην Ελλάδα, καθώς μετά τον ΝΟ Λάρισας και το βραβείο της πρώτης σκόρερ πέρυσι, φέτος ήρθε στον Πειραιά για λογαριασμό του Εθνικού και βοηθάει με το ταλέντο της τον «Αυτοκράτορα» να φθάσει πιο κοντά στον στόχο της εισόδου στα Πλέι Οφ. 

Η Κούμπρα Κους είναι μια σημαντική μονάδα για τον Κώστα Φιτσανάκη, στην φετινή προσπάθεια των «κυανόλευκων», η οποία δεν έχει εκτροχιαστεί με δεδομένο ότι ο Εθνικός Πειραιώς πήρε το εισιτήριο για τη Γ’ φάση που θα κρίνει τις τέσσερις ομάδες των Πλέι Οφ. 

Η αρχηγός της εθνικής Τουρκίας μίλησε στο ethnikoswomenwaterpolo.gr τόσο για τη Β’ φάση που ολοκληρώθηκε, όσο και για το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος που είναι κατά γενική ομολογία βάναυσο για όλες τις αθλήτριες.

Αναλυτικά:

«Σε σύγκριση με τον πρώτο γύρο όλες οι ομάδες είχαν βρει καλύτερο ρυθμό, το ίδιο και εμείς. Αυτό οφείλεται στο μεγάλο διάστημα διακοπής που είχε το πρωτάθλημα. Ο Εθνικός σε κάποια παιχνίδια δεν πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε και λεπτομέρειες καθόρισαν αυτούς τους αγώνες, αλλά δεν θεωρώ ότι χάσαμε κάτι. Κερδίσαμε αρκετά παιχνίδια και πήραμε σημαντικά μαθήματα από τα υπόλοιπα.

Έχουμε αρκετό χρόνο να διορθώσουμε τα λάθη μας μέχρι τη Γ’ φάση και θα συνεχίσουμε τη σκληρή προπόνηση. Πιστεύω θα ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας και θα είμαστε καλύτερες στη συνέχεια. 

Όσον αφορά το σύστημα, δεν θεωρώ ότι είναι σωστό. Παίζουμε τέσσερα υψηλού επιπέδου παιχνίδια σε 2-3 ημέρες και δεν ξέρω πόσο σωστή είναι αυτή η σκέψη. Πρέπει να συγκεντρώνεσαι σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να είσαι ανταγωνιστικός, αλλά δεν πιστεύω ότι ένας αθλητής μπορεί να το κάνει στο 100% σε τέτοια συχνότητα. 

Για τη Γ’ φάση θα πω ότι είναι η πιο σημαντική, καθώς πλησιάζουμε στο τέλος και δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε τόσα λάθη. Έχουμε καλή ομάδα και είμαι σίγουρη ότι στο τέλος θα πάρουμε ότι μας αξίζει»!

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo