Η Ελένη Σωτηρέλη στη λίστα της Εθνικής γυναικών προς την Ολυμπιακή Επιτροπή!

Μία λίστα 116 αθλητών/τριών, μαζί με συνοδούς προπονητές, τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, απέστειλε στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή η ΚΟΕ, προκειμένου στους αθλητές αυτούς να δοθεί η δυνατότητα από τη Δευτέρα (4/5) να έχουν πρόσβαση στις αθλητικές εγκαταστάσεις, κατά την πρώτη φάση της αποκλιμάκωσης των περιοριστικών μέτρων.

Όσον αφορά την υδατοσφαίριση και την Εθνική ομάδα, για παρθενική φορά στη λίστα της «γαλανόλευκης» σε επίπεδο γυναικών, συμπεριλήφθηκε από τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Τεό Λοράντο, το όνομα της Ελένης Σωτηρέλη.

Η βασική τερματοφύλακας του Εθνικού Πειραιώς, γεννημένη στις 14/4/1998, βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα που θα έχουν σύντομα δικαίωμα για επιστροφή στην πισίνα, με φόντο το Προολυμπιακό τουρνουά γυναικών και φυσικά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021. Υπενθυμίζεται ότι όπως σε όλα τα αθλήματα, έτσι και στο πόλο άπαντες βρίσκονται σε αποχή από τις προπονήσεις λόγω της πανδημίας του κορονωΐού και πρώτοι θα επιστρέψουν οι ελίτ αθλητές που διεκδικούν ή έχουν πάρει πρόκριση στην Ολυμπιάδα.

Για το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιώς είναι μια πολύ θετική και σημαντική εξέλιξη και ευχόμαστε στην Ελένη Σωτηρέλη ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Οι αθλήτριες που βρίσκονται στη λίστα της Εθνικής ομάδας:

Χρυσή Διαμαντοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Χριστίνα Τσουκαλά, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαρία Πάτρα, Χριστίνα Κότσια, Ειρήνη Νίνου, Ελευθερία Πλευρίτου, Ελένη Ξενάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Ελισάβετ Πρωτοπαπά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Μαρίνα Κοτσιώνη, Ιουλία – Άννα Κοντονή, Βασιλική Πλευρίτου, Ελένη Ελληνιάδη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Φωτεινή Τριχά, Ελένη Σωτηρέλη.

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo