Επιτέλους στο νερό τα κορίτσια του «Αυτοκράτορα»!

Η ώρα έφτασε, καθώς τα κορίτσια του Εθνικού Πειραιώς επιστρέφουν στις προπονήσεις ύστερα από δύο μήνες.

Οι εγκαταστάσεις της χώρας ανοίγουν σιγά-σιγά και τα κολυμβητήρια επίσης, με τη γυναικεία ομάδα του «Αυτοκράτορα» να έχει προγραμματίσει την πρώτη προπόνηση στις 25/5 στο κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ» και ώρα 18:30.

Η πρώτη προπόνηση θα διεξαχθεί υπό την επίβλεψη του Ηλία Κατόπη, καθώς ο Κώστας Φιτσανάκης θα παρευρεθεί στις προπονήσεις από την Τρίτη, 26/5, λόγω προβλήματος της τελευταίας στιγμής με τα εισιτήρια του.

Από τις προπονήσεις θα απέχουν οι δύο ξένες αθλήτριες της ομάδας, Κούμπρα Κους και Έμα Χάουτον, οι οποίες βρίσκονται στις χώρες τους, Τουρκία και Νέα Ζηλανδία αντίστοιχα, ενώ απούσα μέχρι την 1η Ιουνίου θα είναι η τερματοφύλακας της ομάδας, Ελένη Σωτηρέλη, που προπονείται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Εθνικής ομάδας γυναικών καθημερινά.

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo