Στην προετοιμασία της Εθνικής με Ισπανία η Ελένη Σωτηρέλη!

Προετοιμασία στο ΕΑΚ Αγίου Κοσμά, από την προσεχή Δευτέρα (20/7) έως τις 7 Αυγούστου θα πραγματοποιήσει η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών.

Στο χρονικό διάστημα από 27 έως 31 Ιουλίου, η Εθνική μας θα φιλοξενήσει σε κοινό καμπ την αντίστοιχη της Ισπανίας, ενώ την τελευταία ημέρα (31/7) θα διεξαχθεί επίσημος φιλικός αγώνας μεταξύ τους, στο Δημοτικό κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου με ώρα έναρξης 20.00.

Στις κλήσεις του Τεό Λοράντου συμπεριλήφθηκε για ακόμη μια φορά η βασική τερματοφύλακας του Εθνικού Πειραιώς, Ελένη Σωτηρέλη, η οποία και θα συμμετέχει στην προετοιμασία. Η νεαρή πορτιέρε είναι η μοναδική από το φετινό ρόστερ του «Αυτοκράτορα» που προπονείται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα γυναικών.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τεό Λοράντος κάλεσε για το πρωί  (09.30) της Δευτέρας, τις εξής πολίστριες: Διαμαντοπούλου Χρυσή, Σταματοπούλου Ιωάννα, Τσουκαλά Χριστίνα, Ελευθεριάδου Νικόλ, Πλευρίτου Ελευθερία, Πλευρίτου Μαργαρίτα, Πλευρίτου Βασιλική, Μπενέκου Άλκηστη, Μυριοκεφαλιτάκη Μαρία (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ),  Ξενάκη Έλενα, Χυδηριώτη Ιωάννα, Νίνου Ειρήνη, Κώτσια Χριστίνα, Πάτρα Μαρία (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Τριχά Φωτεινή, Αγγελίδη Φοίβη (ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ), Σωτηρέλη Ελένη (ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ)

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo