Παραμένει «κυανόλευκη» η Έμερσον Χάουτον!

Με μεγάλη χαρά, το γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιώς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια, Έμερσον Χάουτον, για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Η Έμα έγινε κομμάτι της ομάδας από την πρώτη στιγμή και βοήθησε την περυσινή σεζόν στην πορεία του «Αυτοκράτορα», ενώ ήταν δεύτερη σκόρερ για το σύνολο του Κώστα Φιτσανάκη με 26 γκολ στην Α’ γυναικών.

Έχει γεννηθεί στις 7 Αυγούστου του 1999 και αποτελεί διεθνής τόσο με τις μικρές εθνικές ομάδες της Νέας Ζηλανδίας, όσο και με την εθνική ομάδα γυναικών.

Το ντεμπούτο της με την εθνική γυναικών της Νέας Ζηλανδίας έγινε το 2017 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Intercontinental Cup του 2018 στο Όκλαντ της χώρας της και την ίδια χρονιά έπαιξε στο FINA World Cup στο Σοργκούτ της Ρωσίας.

Το 2019 συμμετείχε με τη Νέα Ζηλανδία στο Intercontinental Cup στο Περθ της Αυστραλίας, αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκτζού το περασμένο καλοκαίρι.

See you soon, Emmerson!

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo