Ο Νικήτας Κόχειλας ξανά στον ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Ύστερα από απουσία δύο ετών ο Νικήτας Κόχειλας επιστρέφει στον Εθνικό Πειραιώς. Ο έμπειρος αμυντικός που έχει διατελέσει αρχηγός του «Αυτοκράτορα» την τριετία, 2015, 2016 και 2017, θα φορέσει ξανά το «κυανόλευκο» σκουφάκι για να βοηθήσει την ομάδα του Φάνη Κουντουδιού να κατακτήσει τους στόχους της. 

Την περυσινή σεζόν ο Κόχειλας αγωνίστηκε στον Υδραϊκό και έχοντας εξαιρετική αγωνιστική παρουσία κέρδισε την 3η θέση στην Α1 ανδρών.

Στην καριέρα του, ο έμπειρος αθλητής έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο με τον «Αυτοκράτορα», έξι νταμπλ με τον Ολυμπιακό, ενώ με την Εθνική ομάδα το αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων στο Λούνεν της Γερμανίας το 2000, το αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Νέων ανδρών στο Χάγκεν της Γερμανίας το 2001, το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων ανδρών στην Κωνσταντινούπολη το 2001, την 3η θέση στο World League ανδρών και την 6η θέση στο Πανευρωπαϊκό ανδρών το 2006. 

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του «Αυτοκράτορα», ο Νικήτας Κόχειλας τόνισε: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου. Μόλις έμαθα ότι ο Δημήτρης Κολοβός ανέλαβε την προεδρία του Εθνικού η επιστροφή μου στον σύλλογο φαινόταν πολύ πιθανό σενάριο γιατί πιστεύω στο όραμα που έχει για τον Εθνικό Πειραιώς, ώστε να βρει η ομάδα τη ξανά τη θέση που της αξίζει»!

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo