Στον Εθνικό Πειραιώς ο Γιώργος Κατσαγούνος

Το ανδρικό τμήμα υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιώς καλωσορίζει τον αθλητή, Γιώργο Κατσαγούνο, στην οικογένεια του «Αυτοκράτορα». 

Ο νεαρός περιφερειακός έχει γεννηθεί το 2002 και έχει αναδειχθεί 2ος με την Εθνική ομάδα Παίδων στους Βαλκανικούς Αγώνες και 4ος με την Εθνική ομάδα Εφήβων στο Πανευρωπαϊκό. Ο Γιώργος Κατσαγούνος ξεκίνησε την καριέρα του στο Π.Φάληρο, πέρυσι αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και από την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα προστεθεί στο σύνολο του Φάνη Κουντουδιού. 

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Εθνικού Πειραιώς, ο Γιώργος Κατσαγούνος δήλωσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ τη νέα σεζόν στον Εθνικό Πειραιώς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή του Εθνικού, κ. Φάνη Κουντουδιό, καθώς και τη Διοίκηση που με εμπιστεύθηκαν και μου δίνουν την ευκαιρία να παίξω σε αυτή την ιστορική ομάδα. Ανυπομονώ για τη νέα χρονιά και θέλω να βοηθήσω την καινούργια μου ομάδα και να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες».

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo