Στον Εθνικό Πειραιώς η Άννα Μαμόγλου!

Το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιώς ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Άννα Μαμόγλου.

Η 24χρονη περιφερειακός, που αγωνίζεται ως επί το πλείστον στην αριστερή πλευρά, θα φορέσει το σκουφάκι του «Αυτοκράτορα» και έχει ήδη τεθεί στη διάθεση του προπονητή της ομάδας, Κώστα Φιτσανάκη, συμμετέχοντας στις προπονήσεις των «κυανόλευκων».

Η Άννα Μαμόγλου μέχρι και την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον ΑΝΟ Γλυφάδας και διετέλεσε αρχηγός του, ενώ είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας και παράλληλα έχει κληθεί στην προετοιμασία της Εθνικής γυναικών.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Εθνικού Πειραιώς, είπε στο ethnikoswaterpolo.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στον Εθνικό. Η προσέγγιση από τον κύριο Δημήτρη Κολοβό και τον προπονητή της ομάδας Κώστα Φιτσανάκη ήταν καταλυτική στην απόφαση μου. Έχουμε κοινούς στόχους και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να τους εκπληρώσει. Η φετινή ομάδα του Εθνικού πιστεύω ότι έχει να διεκδικήσει πολλά και μπορεί να μπει στα μετάλλια. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Εθνικού για το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη τους και εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου να προσφέρω ότι καλύτερο έχω μέσα στο νερό. Ένα τελευταίο ευχαριστώ οφείλω στην Γλυφάδα την ομάδα που με έκανε αυτό που είμαι και που τόσα χρόνια με στήριξε. Να έχουμε μια χρόνια γεμάτη υγεία και όμορφους αγώνες».

 

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo