Έλενα Ελληνιάδη, καλωσόρισες στον «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ»!

Με μεγάλη χαρά, ο Εθνικός Πειραιώς και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Έλενα Ελληνιάδη, για τα επόμενα τρία χρόνια!

Η Έλενα Ελληνιάδη έχει γεννηθεί το 1999 και αγωνίζεται ως επί το πλείστον ως περιφερειακός, αλλά με άνεση μπορεί να παίξει στην άμυνα φουνταριστού και έρχεται στον «Αυτοκράτορα» για να προσφέρει πολλά στο σύνολο που θέλει να φτιάξει ο Κώστας Φιτσανάκης.

Αποτέλεσε σταθερή αξία για τις μικρές Εθνικές ομάδες από πολύ νωρίς στην καριέρα της, ενώ έχει κατακτήσει το Χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Νεανίδων του Μπακού, το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Νέων γυναικών στη Χάγη. Έχει συμμετάσχει επίσης σε Παγκόσμια πρωταθλήματα Νέων γυναικών και επιπροσθέτως έχει αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα γυναικών, έχοντας κληθεί πολλές φορές σε αυτήν.

Σε συλλογικό επίπεδο έδειξε το ταλέντο της στον ΑΝΟ Γλυφάδας και εν συνεχεία αγωνίστηκε στον ΝΟ Βουλιαγμένης, κάνοντας μεγάλα παιχνίδια σε Ευρώπη και Ελλάδα, συμμετέχοντας σε τελικούς πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Εθνικού Πειραιώς, τόνισε στο ethnikoswaterpolo.gr: 

«Ένας κύκλος έκλεισε, ένας άλλος ανοίγει. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στη Βουλιαγμένη και εύχομαι καλή συνέχεια. Νιώθω μεγάλη χαρά που είμαι μέλος της οικογένειας του Εθνικού Πειραιώς, μια μεγάλη ομάδα, με ξεχωριστή ιστορία.

Ελπίζω να δικαιώσω τις προσδοκίες της νέας μου ομάδας, να κατακτήσω νέους στόχους και ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που δείχνει η διοίκηση και ο κ. Κολοβός, καθώς και η τεχνική ηγεσία προς το πρόσωπό μου».

 

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo