Υποδέχεται τον ΑΝΟ Γλυφάδας για τη 2η αγωνιστική!

Πράξη… δεύτερη για την ανδρική ομάδα του Εθνικού Πειραιώς, καθώς οι παίκτες του Φάνη Κουντουδιού υποδέχονται τον ΑΝΟ Γλυφάδας την Τετάρτη στις 20:30 για τη 2η αγωνιστική της Α1 ανδρών.

Ο «Αυτοκράτορας» προέρχεται από ένα ιδιαίτερα σημαντικό αποτέλεσμα κατά την πρεμιέρα, όπου επικράτησε στη Θεσσαλονίκη του ΠΑΟΚ και κέρδισε εκτός από τρεις βαθμούς πολλά οφέλη, ιδίως στον ψυχολογικό τομέα. Μια νίκη που έδωσε μεγάλη χαρά στους φιλάθλους του Εθνικού Πειραιώς.

Επόμενος αντίπαλος η δυναμική Γλυφάδα και ο νεαρός περιφερειακός των «κυανόλευκων», Γιώργος Κατσαγούνος, μίλησε στο ethnikoswaterpolo.gr, τόσο για τη νικηφόρα πρεμιέρα, όσο και για το πολύ δύσκολο παιχνίδι της Τετάρτης.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ξεκινήσαμε τις υποχρεώσεις μας με νίκη απέναντι σε μια δύσκολη έδρα και μια μαχητική ομάδα. Καταφέραμε να διαχειριστούμε το αναμενόμενο άγχος που έχει η πρεμιέρα του πρωταθλήματος ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή μας και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι γνωρίζοντας πόσο μαχητική ομάδα είναι η Γλυφάδα παρότι ανανεωμένη θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε αυτά που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Το παιχνίδι είναι κεκλεισμένων των θυρών, λόγω COVID-19 και υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Photo credits: ethnikos.org

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo