Πραγματοποίησε τα τεστ COVID-19 η ανδρική ομάδα του Εθνικού Πειραιώς!

Σήμερα όλοι οι αθλητές της Ανδρικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης του Εθνικού ΟΦΠΦ βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του υπερσύγχρονου διαγνωστικού κέντρο OLYMPIC DIAGNOSTIC για να πραγματοποιήσουν το τεστ ανίχνευσης αντιγόνου covid 19.

Τα τεστ πραγματοποιήθηκαν για την επανεκκίνηση των προπονήσεων μετά το πράσινο φως που έδωσε η ΓΓΑ και ΚΟΕ για τις ομάδες της υδατοσφαίρισης της Α1 κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών.

Τον Πρόεδρο του Εθνικού κο Ιωάννης Πατλάκα τους αθλητές και τον προπονητή κο Φάνη Κουντουδιό υποδέχτηκε στο κέντρο ο Διευθύνων Σύμβουλος κος Αδαμόπουλος Κώστας . Ο κος Αδαμόπουλος ηγείται του κέντρου το οποίον έχει υπερσύγχρονα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και με επιστημονικά άριστο ιατρικό προσωπικό για απόλυτα έγκυρες διαγνώσεις. Πέραν των υπηρεσιών του στην ιατρική είναι ο άνθρωπος που αγαπά και στηρίζει τον αθλητισμό και πάντα βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου μας για να παρέχει όποια βοήθεια θελήσουν μικροί και μεγάλοι αθλητές μας .
Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo