Ιάσονα Γρηγοριάδη, καλωσόρισες στον «Αυτοκράτορα»!

 

Ο Εθνικός Πειραιώς και το τμήμα υδατοσφαίρισης ανδρών ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την απόκτηση του αθλητή, Ιάσονα Γρηγοριάδη.

Ο Ιάσονας Γρηγοριάδης αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και θα προσφέρει μια αξιόπιστη λύση στην ομάδα που θα οικοδομήσει ο προπονητής του Εθνικού Πειραιώς, Φάνης Κουντουδιός.

Ο νέος πορτιέρε του «Αυτοκράτορα» έχει γεννηθεί στις 09 Φεβρουαρίου του 1996 και ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην Α1 ανδρών το 2014 στον Παναθηναϊκό, εκεί όπου έμεινε έως το 2016 πριν παίξει στον ΝΟ Καλαμακίου. Στη συνέχεια, ο Ιάσονας Γρηγοριάδης έπαιξε κατά σειρά σε Απόλλων Σμύρνης, ΝΟ Χίου, ΠΑΟΚ και την περασμένη αγωνιστική περίοδο στον ΟΥΚ Βόλου. Σε επίπεδο Εθνικών ομάδων, έχει αποτελέσει αρχηγός στη Μάλτα το 2013 στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων.

Ιάσονα, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του «Αυτοκράτορα» της ελληνικής υδατοσφαίρισης!

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στα γραφεία του Εθνικού Πειραιώς, δήλωσε αποκλειστικά στο ethnikoswaterpolo.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω μέλος της οικογένειας του Εθνικού Πειραιώς, που είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία στην Ελλάδα! Εύχομαι η χρονιά να κυλήσει ομαλά με υγεία και στο τέλος της να έχουμε πετύχει όλους τους στόχους που θα έχει θέσει η ομάδα μας».

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo