Κωνσταντίνε Βιτέλλα, καλωσόρισες ξανά στον ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

 

Ο Εθνικός Πειραιώς και το ανδρικό τμήμα υδατοσφαίρισης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση του αθλητή, Κωνσταντίνου Βιτέλλα.

Ο Κωνσταντίνος Βιτέλλας αγωνίζεται ως περιφερειακός, αλλά και ως αμυντικός και επιστρέφει στον Εθνικό Πειραιώς για τη σεζόν 2021-2022, ενώ έχει φορέσει ξανά το σκουφάκι του «Αυτοκράτορα» την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Ο έμπειρος αθλητής έχει γεννηθεί στις 05/04/1991 και ξεκίνησε την καριέρα του στον Ναυτικό Όμιλο Χίου, εκεί όπου έπαιξε ως το 2013 μέχρι που ήρθε στην Αθήνα για τον Εθνικό Πειραιώς. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε ξανά για τον ΝΟ Χίου, ενώ έπειτα μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό όπου παρέμεινε έως το 2018. Την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 συνέχισε την καριέρα του στον Υδραϊκό και στη συνέχεια στον ΑΟΠ Φαλήρου, ενώ από το 2019 μέχρι και φέτος φόρεσε το σκουφάκι του Απόλλωνα Σμύρνης.

Κωνσταντίνε, σε καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια του Εθνικού Πειραιώς!

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στα γραφεία του Εθνικού Πειραιώς, ο Κωνσταντίνος Βιτέλλας, μίλησε αποκλειστικά στο ethnikoswaterpolo.gr: 

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια του Εθνικού Πειραιώς. Με αρκετή δουλειά και υπό τις οδηγίες του προπονητή μας, ελπίζω να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά. Εύχομαι τη νέα σεζόν να έχουμε υγεία, με πισίνες γεμάτες φιλάθλους, κάτι που έλειψε πολύ σε όλους μας».

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo