Η επιστροφή του Χάρη Χαραλαμπόπουλου στον Εθνικό Πειραιώς!

 

Ο Εθνικός Πειραιώς και το τμήμα υδατοσφαίρισης ανδρών ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την επιστροφή του αθλητή, Χάρη Χαραλαμπόπουλου.

Ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος έχει γεννηθεί στις 12/06/1990 και αποτελεί από τους πλέον έμπειρους φουνταριστούς του ελληνικού πρωταθλήματος με σταθερή πορεία σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Είναι δεξιόχειρας και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν ξανά στον «Αυτοκράτορα» τις σεζόν 2009-2011 και 2015-2016. Πριν έρθει στον Εθνικό την πρώτη φορά, ο έμπειρος αθλητής έκανε τα πρώτα του βήματα στον ΝΟ Βουλιαγμένης, ενώ μετά το πέρασμά του από την ομάδα μας αγωνίστηκε για δύο σεζόν με μεγάλη επιτυχία στον ΝΟ Αργοστολίου. Εν συνεχεία, έπαιξε για τον ΑΝΟ Γλυφάδας και έπειτα για τον Παναθηναϊκό, πριν επιστρέψει στον «Αυτοκράτορα». Μετά τον Εθνικό, αγωνίστηκε ξανά στον Παναθηναϊκό το 2016-2017, στον Υδραϊκό το 2017-2018, στον ΠΑΟΚ το 2018-2019, στον Απόλλων Σμύρνης το 2019-2020 και την περασμένη σεζόν φόρεσε το σκουφάκι του ΑΝΟ Γλυφάδας.

Χάρη, σε καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια του Εθνικού Πειραιώς!

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στα γραφεία του Εθνικού Πειραιώς, ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος δήλωσε αποκλειστικά στο ethnikoswaterpolo.gr: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι παρόλο που μου ήταν δύσκολο να αφήσω τον ΑΝΟΓ, έρχομαι σε ένα γνώριμο μέρος, με γνώριμο προπονητή (σ.σ Φάνη Κουντουδιό) και γνώριμους συμπαίκτες. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι η ομάδα μπορεί να είναι πολύ ανταγωνιστική φέτος και το σίγουρο είναι ότι θα είμαστε μια ομάδα που θα τα δίνει όλα»!

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo