Γύρισε «σπίτι» ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας!

 

 

Ο Εθνικός Πειραιώς και το ανδρικό τμήμα υδατοσφαίρισης ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την επιστροφή του αρχηγού της ομάδας, Παναγιώτη Παπαδόγκωνα.

Γέννημα θρέμμα του «Αυτοκράτορα» από τα πρώτα του βήματα στο άθλημα, ο έμπειρος παίκτης γυρίζει… σπίτι, καθώς θα φορέσει εκ νέου το «κυανόλευκο» σκουφάκι την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας έχει γεννηθεί στις 16/09/1987, είναι δεξιόχειρας και αγωνίζεται ως περιφερειακός και θα φορέσει το αγαπημένο του #7. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Εθνικό Πειραιώς, ενώ στα 17 του μεταγράφηκε στον πολύ δυνατό τότε Πανιώνιο, εκεί όπου έμεινε για επτά χρόνια, διατελώντας και αρχηγός του για δύο έτη. Εν συνεχεία, έπαιξε στον Παναθηναϊκό για τρία χρόνια, ακολούθησε ένα έτος στον ΝΟ Βουλιαγμένης, ενώ έπειτα επέστρεψε στον «Αυτοκράτορα» για 4 χρόνια, στα τρία εκ των οποίων ήταν αρχηγός της ομάδας. Πέρυσι, φόρεσε το σκουφάκι του Υδραϊκού και τώρα γυρίζει σε γνώριμα λημέρια για να οδηγήσει τους «κυανόλευκους» στο επερχόμενο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Παναγιώτη, καλωσόρισες ξανά στην οικογένεια του Εθνικού Πειραιώς!

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στα γραφεία του Εθνικού Πειραιώς, ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας δήλωσε αποκλειστικά στο ethnikoswaterpolo.gr: 

«Με μεγάλη μου χαρά επιστρέφω στην οικογένεια του Εθνικού. Ευχαριστώ τους παράγοντες της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους. Με επιμονή και ομαδικότητα θα προσπαθήσω από πλευράς μου να συντελέσω από πλευράς μου στους στόχους της νέας διοίκησης και υπό την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή μας, Φάνη Κουντουδιού.

Χαίρομαι που θα συνεργαστώ με συμπαίκτες που είναι και φίλοι. Η ομοιογένεια και η συνεννόηση αποτελούν σημαντικά συστατικά στη σύμπλευση της ομάδας. Στόχος μου όπως κάθε χρόνια είναι να βοηθήσω τους νέους παίκτες που πλαισιώνουν το ρόστερ να αποκτήσουν εμπειρία και αγωνιστικό πνεύμα.

Εύχομαι υγεία για τη νέα χρόνια που έρχεται και γεμάτες πισίνες. Ο Εθνικός θα επιδείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο και ελπίζω να βρεθεί ξανά στις θέσεις που του αξίζει».

 

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo