Τρία Ολυμπιακά μετάλλια στο ρόστερ του Εθνικού Πειραιώς!

 

Η κορυφαία αθλητική γιορτή του πλανήτη ολοκληρώθηκε την Κυριακή, με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο να ανήκουν στην ιστορία, ενώ τα δύο τουρνουά υδατοσφαίρισης, ανδρικό και γυναικείο, αποδείχθηκαν από τα καλύτερα όλων των εποχών.

Ο Εθνικός Πειραιώς ως σύλλογος εκπροσωπήθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες από τον κορυφαίο Έλληνα κολυμβητή, Κρίστιαν Γκολομέεβ, αλλά και από τρεις αθλήτριες υδατοσφαίρισης, οι οποίες συγκαταλέγονται στις κορυφαίες του κόσμου και το απέδειξαν για ακόμη μια φορά. Ο Μάρκο Μίτσιτς τη νέα αγωνιστική περίοδο θα έχει στο ρόστερ του δύο χρυσά και ένα χάλκινο Ολυμπιακά μετάλλια!

Συγκεκριμένα, η Άσλεϊ Τζόνσον και η Στεφανία Χαραλαμπίδη κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο στον μεγάλο τελικό κόντρα στην Ισπανία, ενώ η Ρεμπέκα Πάρκες κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο με την Ουγγαρία στον μικρό τελικό με τη Ρωσία.

Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι για τα τρία «κυανόλευκα» κορίτσια, αλλά και πιο ανυπόμονοι για να τα δούμε να φοράνε το βαρύ σκουφάκι του «Αυτοκράτορα»!

Άσλεϊ, Στεφανία, Ρεμπέκα, συγχαρητήρια!

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo