Χαραλαμπόπουλος: «Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ»!

Θετική πρεμιέρα πραγματοποίησε η ανδρική ομάδα του Εθνικού Πειραιώς στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, καθώς οι «κυανόλευκοι» του Φάνη Κουντουδιού ξεπέρασαν το εμπόδιο του νεοφώτιστου Άρη Θεσσαλονίκης με σκορ 16-9 στον Πειραιά.

Η προετοιμασία του «Αυτοκράτορα» προσανατολίζεται πια γύρω από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, εκτός έδρας, το Σάββατο, με τον αγώνα να έχει προγραμματιστεί για τις 20:00.

Στο πλαίσιο αυτό, ο φουνταριστός της ομάδας, Χάρης Χαραλαμπόπουλος, που φέτος επέστρεψε στις τάξεις του Εθνικού Πειραιώς, μίλησε στο ethnikoswaterpolo.gr:

«Πιστεύω ότι το παιχνίδι της πρεμιέρας ήταν ένας αγώνας που εξελίχθηκε λίγο-πολύ, όπως τον περιμέναμε. Ξέραμε πως ο Άρης έχει το μειονέκτημα που έχουν όλες οι ομάδες που ανεβαίνουν από την Α2, το οποίο είναι ότι δεν έχουν την πολυτέλεια να στελεχώσουν την ομάδα τους, όπως αυτοί θέλουν, λόγω χρόνου.

Όλες οι ομάδες είναι ανέτοιμες σε γενικό βαθμό, κάτι που φαίνεται από τα πολλά γκολ που μπήκαν στην 1η αγωνιστική, σε όλα τα παιχνίδια, κάτι που αποτυπώθηκε και στο παιχνίδι μας. Εμείς από την πλευρά μας καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας περίπου στο 3ο οκτάλεπτο και εκεί άνοιξε η διαφορά.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ, αντιμετωπίζουμε μια πολύ νεανική, κατά κύριο λόγο ομάδα, με έναν πάρα πολύ καλό προπονητή. Περιμένω πως θα είναι ένα κλικ πιο έτοιμοι από εμάς, λόγω των ευρωπαϊκών αγώνων που έδωσαν, αλλά νομίζω ότι και εμείς θα εμφανιστούμε αρκετά βελτιωμένοι από  ότι στην πρεμιέρα. Θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι και το σκορ θα είναι κοντά. Εμείς, όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα, θα δώσουμε το 100% και ότι βγει».

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo