Πρεμιέρα για τους Νέους Άνδρες του Εθνικού – Καριοφύλλης: «Να δείξουμε στο νερό όσα δουλεύουμε»!

Αυλαία στα πρωταθλήματα υποδομής της νέας αγωνιστικής περιόδου (2021-22), το τριήμερο 29-31 Οκτωβρίου, με τις Α’ Φάσεις των Πρωταθλημάτων Νέων ανδρών (Κ19) και Νέων γυναικών (Κ19).

Ο Εθνικός Πειραιά έχει κληρωθεί στον Δ’ Όμιλο Αττικής, ο οποίος θα διεξαχθεί σε δύο κολυμβητήρια, του Περιστερίου και του Γέρακα και εκεί οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Νηρέα Γέρακα, τον ΓΣ Περιστερίου, τον ΑΟ Πετρούπολης και την ΑΕΚ. Στη Β’ Φάση (4-6 Ιανουαρίου), προκρίνονται οι 3 πρώτες ομάδες των Ομίλων με 5 ομάδες και οι 2 πρώτες των Ομίλων με 4 ομάδες (σύνολο 20 ομάδες).

Τη σύνθεση του Εθνικού Πειραιά απαρτίζουν οι εξής αθλητές: 

Καραμπάτης, Γαρδέρης, Μανδαλιός, Ιωάννου, Λεσιώτης, Πίτσος, Βαλλιανάτος, Βλαχάκης, Παλυβός, Νάννος, Γιαννουλάτος, Βάης, Πετράκης, Καραμολέγκος Γ., Καραμολέγκος Μ., Κώνστας.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα Νέων ανδρών, ο προπονητής της ομάδας, Ανδρέας Καριοφύλλης (Στη φώτο από δεξιά), ο οποίος θα έχει συνεργάτη του στον πάγκο τον Βαγγέλη Πετάση, δήλωσε σχετικά στο ethnikoswaterpolo.gr:

«Στόχος μας είναι να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα και να δείξουμε στο νερό αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση. Η ομάδα μας αποτελείται κυρίως από αθλητές μικρότερης ηλικίας στους οποίους δίνεται η δυνατότητα να αποκομίσουν εμπειρίες παίζοντας αγώνες με μεγάλο βαθμό δυσκολίας».


ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ

*Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Δημοτικά Ιλίσιο, Νίκαιας, Ηλιούπολης) : Παναθηναϊκός, ΓΣ Ηλιούπολης, Ηλυσιακός, Υδραϊκός, Άρης Νίκαιας

*Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Δημοτικά Παλαιού Φαλήρου, Νέας Σμύρνης): ΠΕΚΕ Βροντάδου, Πανιώνιος, ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, Απόλλων Σμύρνης, Νηρέας Χαλανδρίου

*Γ’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ («Αντώνης Δημητρόπουλος» ΑΝΟΓ & Δημοτικά Ηλιούπολης, Χαϊδαρίου): ΝΟ Χίου, ΝΟ Βουλιαγμένης, Μίλων, ΑΕ Χαϊδαρίου, ΑΝΟ Γλυφάδας

*Δ’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Δημοτικά Περιστερίου, Γέρακα): Εθνικός Πειραιά, Νηρέας Γέρακα, ΓΣ Περιστερίου, ΑΟ Πετρούπολης. ΑΕΚ

*ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ποσειδώνιο): ΟΦΘ, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Φοίβος, ΝΟ Λάρισας, ΟΥΚ Βόλου

*ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (Δημοτικό Καλαμάτας): ΝΟ Καλαμάτας, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Ναυπλίου, ΝΟ Πατρών, Ολυμπιακός

*ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ (Εθνικό Ηρακλείου): ΝΟ Ρεθύμνου, ΝΟ Χανίων, ΟΦΗ, Ιωνικός Νίκαιας

Στη Β’ Φάση (4-6 Ιανουαρίου), προκρίνονται οι 3 πρώτες ομάδες των Ομίλων με 5 ομάδες και οι 2 πρώτες των Ομίλων με 4 ομάδες (σύνολο 20 ομάδες).

Η Ειδική προκήρυξη και το πρόγραμμα αγώνων ΕΔΩ

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo