Χρειάζονται χρόνο τα κορίτσια – Ήττα στην πρεμιέρα από τον ΑΝΟΓ (VID)

 

Μεγάλο ντέρμπι στην πρεμιέρα, αλλά με το… αριστερό οι «κυανόλευκες»! 

Πίστωση χρόνου χρειάζεται η ομάδα του Εθνικού Πειραιά, η οποία έκανε πρεμιέρα το Σάββατο στην Α1 γυναικών εντός έδρας, με αντίπαλο τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Η ομάδα του Μάρκο Μίτσιτς πάλεψε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και παρά την ήττα έδειξε ότι ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ της, καθώς αποτελεί ένα σύνολο που διαθέτει πολλές αλλαγές, διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού πια, επομένως η συνέχεια θα είναι… λαμπρή.

Ο «Αυτοκράτορας» κρατάει την συμπεριφορά του στον παίκτη λιγότερο, όπου ήταν αποτελεσματικός (σε 18 ποινές στο σύνολο, έναντι 11 στο σύνολο, μαζί και τα πέναλτι των δύο ομάδων) και σίγουρα από την επόμενη αγωνιστική που η ομάδα αντιμετωπίζει τη Λάρισα, τα κορίτσια θα αντιδράσουν. Επίσης, παρότι η διαφορά στο σκορ είχε ανοίξει, οι «κυανόλευκες» δεν τα παράτησαν και προσπάθησαν να πλησιάσουν στο γκολ μέχρι και στο τελευταίο λεπτό.

Σημειώνεται, ότι ο Εθνικός δεν είχε στη διάθεσή του την Ιόλη Μπενέκου, που ταλαιπωρείται από ίωση. Πρώτες σκόρερ των «κυανόλευκων» ήταν οι Άλκηστη Μπενέκου, Ιουλιάννα Κοντονή και Στεφανία Χαραλαμπίδη με 2 έκαστη. Τα περισσότερα γκολ στον αγώνα πέτυχε η Ειρήνη Νίνου του ΑΝΟΓ (5).

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 2-3, 3-4, 2-3

ΕΘΝΙΚΟΣ NOBELHELLAS (Μάρκο Μίτσιτς): Σωτηρέλη, Ιωάννου, Χαραλαμπίδη Ι., Ελληνιάδη 1, Κοντονή 2, Μπάκοτς, Χατζηκυριακάκη, Μπενέκου Αλκ. 2, Ρακιντζή, Χαραλαμπίδη Στ. 2, Λαλούση, Μπερίκου, Φερεντίνου, Γκότσια, Καραμπέτσου

ΑΝΟΓ iRepair (Ορέστης Σαλάχας): Γκανγκλ, Νίνου Π., Γκίλλα, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου 2, Νίνου Ε. 5, Αντωνιάδη, Βόγκα, Κούλχας 1, Φουντωτού 1, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 1, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo