Στη μάχη της Α’ φάσης η ομάδα Νεανίδων του Εθνικού Πειραιά!

Για τις 3-5 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του φετινού Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων, με τον Εθνικό Πειραιά να κυνηγά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 19 ομάδες από όλη τη χώρα και οι «κυανόλευκες» της Άννας Χατζηγεωργάκη θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο για την Α’ φάση.

Συγκεκριμένα, οι νεαρές αθλήτριες του Εθνικού Πειραιά έχουν κληρωθεί με τον ΟΦΗ, τον ΝΟ Χανίων και τον ΝΟ Ρεθύμνου και θα δώσουν ένα παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο και δύο την Κυριακή, με στόχο την πρόκριση και – γιατί όχι- την πρωτιά. Στον επόμενο γύρο δεν προκρίνεται μόνον η τελευταία ομάδα από κάθε όμιλο του πρωταθλήματος, ενώ η Β’ φάση είναι προγραμματισμένη για τις 21-23 Δεκεμβρίου.

Την αποστολή θα συνοδέψουν η προπονήτρια, Άννα Χατζηγεωργάκη και η έφορος, Λίνα Γιαπιτζή. Η σύνθεση του Εθνικού Πειραιά απαρτίζεται από τις εξής αθλήτριες: 

1 Φερεντίνου Ελεάνα

2 Καλομοίρη Χάρις

3 Γεωργούση Σοφία

4 Δανέζη Θεώνη

5 Λαλούση Ματίνα

6 Καραμολέγκου Ελίνα

7 Φελλά Βιργινία

8 Μπέτα Ελένη

9 Κοτσαμπά Δέσποινα

10 Ζερβού Ιωάννα

11 Θεοδώρου Λαμπρινή

12 Καραμπέτσου Αριάδνη

13 Φραγκούλη Δανάη

14 Μαρτινοπούλου Σοφία

15 Χρυσικάκου Παυλίνα

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo