Γιώργος Μορφέσης: «Το μέλλον ανήκει σε αυτή την ομάδα»!

Ο τεχνικός διευθυντής του τμήματος υδατοσφαίρισης Γυναικών του «Αυτοκράτορα» , Γιώργος Μορφέσης, κάνει τον πρώτο απολογισμό του ευρωπαϊκού τριημέρου για τον Όμιλο Πειραιά και μιλά για την πρόκριση της ομάδας στα Προημιτελικά της LEN Euroleague!

Με γενικό απολογισμό δύο πανηγυρικές νίκες και μία μόνο ήττα από τον περσινό Πρωταθλητή Ευρώπης – Ολυμπιακό, ολοκληρώθηκε ο Β’ Γύρος της Ευρωλίγκας Γυναικών για τον «Αυτοκράτορα! Τα κορίτσια του Μάρκο Μίτσιτς έγραψαν ιστορία το Σαββατοκύριακο που πέρασε, επικρατώντας 13-5 της ιταλικής Ρόμα και 8-7 της ισπανικής Τεράσα, παίρνοντας μια σπουδαία πρόκριση για τα Προημιτελικά της LEN Euroleague! Στον τελευταίο αγώνα του Ομίλου Πειραιά, έχοντας ποια εξασφαλίσει το εισιτήριο για την 8άδα της Ευρώπης, ο Εθνικός λύγισε μπροστά στον «γείτονα» Ολυμπιακό, γνωρίζοντας την ήττα με 9-5.

Ο τεχνικός διευθυντής των «κυανόλευκων», Γιώργος Μορφέσης, στις πρώτες του δηλώσεις μετά το πέρας και του τελευταίου αγώνα στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, τόνισε την προσωπική και συνολική ικανοποίηση μετά την μεγάλη αυτή επιτυχία του Εθνικού, παρά το “νεοσύστατο” της ομάδας, ενώ έκανε και τον γενικό απολογισμό του «Αυτοκράτορα» για το ευρωπαϊκό αυτό τριήμερο:

 

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo