Έλαμψαν οι Παίδες του Εθνικού και πήραν την πρωτιά!

Καταπληκτικό τριήμερο για την υδατοσφαίριση του Εθνικού Πειραιά, καθώς μετά την επική πρόκριση της ομάδας γυναικών στις 8 της Ευρώπης και τη μεγάλη εντός έδρας νίκη των ανδρών επί της ΑΕΚ την Κυριακή, η ομάδα Παίδων εκπροσώπησε επάξια τον «Αυτοκράτορα» στην Α’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Οι νεαροί «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν ΑΗΤΤΗΤΟΙ τις υποχρεώσεις τους και μάλιστα στην 1η θέση του ομίλου, την οποία μοιράστηκαν με τον Ολυμπιακό, μετά το 8-8 των δύο ομάδων την Κυριακή.

Ο Εθνικός Πειραιά κέρδισε τον ΑΝΟ Αργυρούπολης, τον ΑΟ Πετρούπολης, τον Πανιώνιο, ενώ έφερε, όπως προαναφέρθηκε, ισοπαλία με τον Ολυμπιακό.

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Ν. Σμύρνης):

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. Εθνικός Πειραιά 10

2. Ολυμπιακός 10

3. Πανιώνιος 6

4. ΑΟ Πετρούπολης 3

…………………………….

5. ΑΝΟ Αργυρούπολης 0

Με την ολοκλήρωση των αγώνων στους δέκα από τους 11 Ομίλους της Α’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Παίδων (Κ15), την Κυριακή (12/12) το βράδυ (εκκρεμούν μόνο δυο αγώνες στον Γ’ Αττικής που, όμως, δεν επηρεάζουν την υπόθεση πρόκριση) αναδείχθηκαν οι 37 ομάδες (από τις 41 συνολικά) που προκρίνονται στη Β’ φάση της διοργάνωσης (14-16/1/2022). Οι υπόλοιπες τέσσερις, που θα συμπληρώσουν το παζλ των προκρίσεων, θα προκύψουν από τη διεξαγωγή των αγώνων του Ομίλου Πάτρας το τριήμερο 17-19/12. Θυμίζουμε ότι από την Α’ στη Β’ φάση ΔΕΝ προκρίνονται μόνο οι ομάδες που παίρνουν την τελευταία θέση στους Ομίλους τους. Οι αγώνες της Β’ φάσης του πρωταθλήματος Παίδων (Κ15) θα διεξαχθούν 14-16/1/2022.

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo