Ρεμπέκα Πάρκες: «Ανυπομονώ να αποτελέσω μέλος του Εθνικού και των επιτυχιών του»!

Δεν… κρατιέται η Χάλκινη Ολυμπιονίκης του Τόκιο και πλέον φουνταριστός του «Αυτοκράτορα», Ρεμπέκα Πάρκες! 

Με την κορυφαία Μαγυάρα φουνταριστό, Ρεμπέκα Πάρκες, να αποτελεί την τελευταία και πολυαναμενόμενη προσθήκη στην γυναικεία ομάδα του Εθνικού Πειραιά φέτος, οι δυνατότητες του συνόλου του Μάρκο Μίτσιτς δεν έχουν… εκδηλωθεί πλήρως ακόμη, σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Η Χάλκινη Ολυμπιονίκης του Τόκιο με την Εθνική Γυναικών της Ουγγαρίας, αναμένεται να καταφθάσει στην Ελλάδα για τον «Αυτοκράτορα» τον Ιανουάριο του 2022, δημιουργώντας το απόλυτο επιθετικό δίδυμο με την Άλκηστη Μπενέκου στα 2μ! Η Ρεμπέκα Πάρκες, δήλωσε αποκλειστικά στο ethnikoswaterpolo.gr τις εντυπώσεις της για την πορεία των «κυανόλευκων» το τριήμερο που προηγήθηκε, όπου ο «Αυτοκράτορας» πήρε την πανηγυρική πρόκριση για τα Προημιτελικά της LEN Euroleague! Η Πάρκες βλέπει όλα τα παιχνίδια του Εθνικού, τα οποία μεταδίδονται ζωντανά και ρωτάει συνέχεια για τη νέα της ομάδα!

«Τα κορίτσια έχουν κάνει πολύ δρόμο από το πρώτο-πρώτο παιχνίδι που παρακολούθησα. Είναι αποδεδειγμένο πόσο πολύ μπορούμε να εξελιχθούμε και πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε αυτόν τον σύλλογο. Έπαιξαν τόσο καλά απέναντι στη Ρόμα που ήταν υπέροχο το παιχνίδι τους! Μπορεί η Τεράσα να δυσκόλεψε λίγο την ομάδα, όμως πιστεύω ότι τα κορίτσια ήταν προετοιμασμένα για έναν δύσκολο αγώνα και τις παρακολουθούσα πολύ προσηλωμένη, ήταν πραγματικά μια απίστευτη νίκη! Σχετικά με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, θεωρώ ότι υπήρχε κόπωση, αλλά προσπάθησαν και κατά τη γνώμη μου θα γίνουμε μόνο καλύτεροι!
Ανυπομονώ πραγματικά να είμαι μέλος της ομάδας και της επιτυχία της»!

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo