Άσλεϊ Τζόνσον και Ρεμπέκα Πάρκες στην κορυφαία 7άδα του κόσμου για το 2021 από το Total-Waterpolo!

Οι δύο «κυανόλευκες» διεθνείς παίκτριες ξεχώρισαν το 2021 και στο κορυφαίο ενημερωτικό σάιτ του εξωτερικού, totalwaterpolo.com, όπου μετά από την καθιερωμένη ετήσια ψηφοφορία μεταξύ προπονητών, παικτών και διεθνών μέσων, ανακηρύχθηκαν οι… καλύτερες στο είδος τους, αφού συμπεριλήφθηκαν στην κορυφαία 7άδα του κόσμου!

Αξίζει να σημειωθεί η Χρυσή 7άδα του κόσμου για το 2021, όπως προέκυψε από την αντίστοιχη διεθνή ψηφοφορία, όπου Ευρωπαίες και Αμερικανίδες παίκτριες συντελούν την κορυφαία σύνθεση: Άσλεϊ Τζόνσον (τερματοφύλακας), Εσπάρ και Βαν Ντε-Κράατς (δεξιά), Κέστελι και Μάσελμαν (αριστερά), Μάγκι Στέφενς (αμυντικός), Ρεμπέκα Πάρκες (φουνταριστός)!

Η δύο φορές Χρυσή Ολυμπιονίκης με τις ΗΠΑ και πλέον τερματοφύλακας του «Αυτοκράτορα», Άσλεϊ Τζόνσον, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την αντίστοιχη θέση στην ιδανικότερη γυναικεία 7άδα του κόσμου, μιας και έχει αναδειχθεί πολλάκις η καλύτερη πορτιέρε παγκοσμίως, ενώ αποδεικνύει καθημερινά το ταλέντο της φορώντας πια το σκουφάκι του Εθνικού Πειραιώς!

Από την άλλη, η έμπειρη φουνταριστός από την Ουγγαρία και επίσης Χάλκινη Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Ρεμπέκα Πάρκες, αναμένεται να εγκατασταθεί στην Ελλάδα από τον επόμενο μήνα, όπου και θα ξεκινήσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες στον «Αυτοκράτορα», ενώ σύσσωμο το ελληνικό πόλο θα έχει την τιμή να παρακολουθεί μια εκ των κορυφαίων επιθετικών στον κόσμο να αγωνίζεται στο εγχώριο Πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρωλίγκα!

 

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo