Έφθασε στην Ελλάδα για τον Εθνικό Πειραιά η Ρεμπέκα Πάρκες!

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της γυναικείας ομάδας του Εθνικού Πειραιά, Ρεμπέκα Πάρκες.

Η κορυφαία φουνταριστός από την Ουγγαρία, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είναι στην Ελλάδα και από την Τρίτη ενσωματώνεται στην ομάδα του «Αυτοκράτορα», με στόχο να δυναμώσει ακόμη περισσότερο το σύνολο του Μάρκο Μίτσιτς.

Η Ρεμπέκα Πάρκες έφθασε στην Αθήνα και το «Ελ.Βενιζέλος», εκεί όπου την υποδέχθηκε ο τεχνικός διευθυντής του τμήματος γυναικών, Γιώργος Μορφέσης και στη συνέχεια μπήκε στο νέο της σπίτι, ενώ της παραδόθηκε και το αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εθνικός Πειραιά έχει μπροστά του την πρόκληση των «8» της Ευρωλίγκας και θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Σαμπαντέλ σε εντός και εκτός έδρας παιχνίδια, με πρώτο αυτό στις 5 Φεβρουαρίου στον Πειραιά.

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo