Έκοψε τη βασιλόπιτα το γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιά!

Με χαρούμενες στιγμές μπήκε το 2022 για τη γυναικεία ομάδα του Εθνικού Πειραιά, η οποία έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, παρουσία όλων των μελών του τμήματος και του υπεύθυνου, Δημήτρη Κολοβού.

Αμέσως μετά την προπόνηση, οι «κυανόλευκες» αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο έκοψαν τη βασιλόπιτα με την Άλκηστη Μπενέκου να αναλαμβάνει το κομμάτι της κοπής, όπου τα πήγε περίφημα, ενώ οι δύο τυχερές ήταν η Ιωάννα Χαραλαμπίδη και η προπονήτρια, Αντιγόνη Ρουμπέση, η οποία πλέον κατέχει το… παγκόσμιο ρεκόρ καθώς μέσα σε λίγες ημέρες έχει κερδίσει πέντε φλουριά!

Ο Δημήτρης Κολοβός έδωσε το καθιερωμένο δώρο στην Ιωάννα και την Αντιγόνη και τώρα τα κορίτσια του Μάρκο Μίτσιτς συγκεντρώνονται για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών κόντρα στον Ηλυσιακό στα Ιλίσια, την Τετάρτη στις 20:30. Ο Εθνικός θα παραταχθεί εκ νέου με σημαντικές απουσίες, ωστόσο παραμένει το φαβορί για την επικράτηση.

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo