Πρεμιέρα της Β’ φάσης για τον «Αυτοκράτορα» – Νέα ατυχία με Κόχειλα..

Η ώρα έφθασε για την ανδρική ομάδα του Εθνικού Πειραιά, η οποία ύστερα από μια εξαιρετική πορεία στην Α’ φάση της Α1 κατηγορίας, μπαίνει με… φόρα στη Β’ φάση και μάλιστα το Σάββατο γίνεται η πρεμιέρα με αντίπαλο τον Υδραϊκό στο «Π. Καπαγέρωφ» στις 16:00!

Αναμφίβολα, η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού έχει να αντιμετωπίσει μια ποιοτική ομάδα, όμως ο «Αυτοκράτορας» στην έδρα του έχει δείξει ότι δεν φοβάται κανέναν, ωστόσο σημειώνεται ότι η ατυχία συνεχίζεται για τους «κυανόλευκους». Συγκεκριμένα, μετά τον Χάρη Χαραλαμπόπουλο που παραμένει εκτός δράσης και θα απουσιάσει για αρκετό καιρό ακόμα, μετά το τραχαίο ατύχημα που είχε, τώρα, ο προπονητής της ομάδας δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον πολύπειρο Νικήτα Κόχειλα. Μες την εβδομάδα, στην τελευταία φάση, κυριολεκτικά, της προπόνησης, ο έμπειρος αμυντικός τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο και μεταφέρθηκε στο Μετροπόλιταν, ενώ αυτή τη στιγμή παραμένει άγνωστο πόσο καιρό θα χρειαστεί για να αναρρώσει και να επιστρέψει στο νερό.

Εν τούτοις, υπάρχουν και ευχάριστα, καθώς ντεμπούτο κόντρα στον Υδραϊκό θα κάνει ο Νίκολα Σάβελιτς, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Εθνικού Πειραιά και μια κίνηση που έκανε αίσθηση στο ευρωπαϊκό πόλο, με τον νεαρό περιφερειακό να έχει πια δικαίωμα συμμετοχής με το βαρύ σκουφάκι του «Αυτοκράτορα». Μάλιστα, την τρέχουσα εβδομάδα ο Σάβελιτς κλήθηκε για πρώτη φορά στην προετοιμασία της εθνικής των ΗΠΑ με την Ελλάδα, ωστόσο δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί στο φιλικό των δύο χωρών στον Βόλο, καθώς δεν είχε εκδοθεί η αμερικανική βίζα του ακόμη.

Όλοι στον Πειραιά, να στηρίξουμε την ομάδα μας! Πάμε ΕΘΝΙΚΑΡΑ!

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo