Τέσσερις «κυανόλευκες» στην Εθνική ομάδα γυναικών!

Καμπ προετοιμασίας, εν όψει του αγώνα με την Ολλανδία στο Ρότερνταμ για τα προκριματικά του World League, πραγματοποιεί από 8 έως 13 Μαρτίου στο ΕΑΚ Αγίου Κοσμά, η Εθνική μας Ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών. Τον Εθνικό Πειραιά θα εκπροσωπήσουν για ακόμη μια φορά οι αθλήτριες, Ελένη Σωτηρέλη, Καρολίνα Ιωάννου, Άλκηστη Μπενέκου και Έλενα Ελληνιάδη.

Παράλληλα, μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, η αθλήτρια του Εθνικού Πειραιά, Βέριτσα Μπάκοτς, αναχωρεί για τη Λίμα του Περού, καθώς κλήθηκε στην Εθνική ομάδα γυναικών του Καναδά για το πολύ σημαντικό, FINA Intercontinental.

Η Ομοσπονδιακή προπονήτρια Αλεξία Καμμένου, κάλεσε για το πρωί (07.30) της ερχόμενης Τρίτης (8/3), τις εξής πολίστριες: Ιωάννα Σταματοπούλου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Βασιλική Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελένη Ξενάκη, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Χριστίνα Σιούτη, Φωτεινή Τριχά (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μαρίνα Κοτσιώνη, Μαρία Πάτρα, Ιωάννα Χυδηριώτη, Αθηνά – Δήμητρα Γιαννοπούλου, Φοίβη Αγγελίδη, Στεφανία Σάντα (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Ελένη Σωτηρέλη, Άλκηστη Μπενέκου, Ελένη Ελληνιάδη, Καρολίνα Ιωάννου (ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ), Ειρήνη Νίνου, Τίνα Κοντογιάννη, Ευαγγελία Καρύτσα, Ελευθερία Φουντωτού (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ).

Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν με την τήρηση και τις προβλέψεις των υγειονομικών πρωτοκόλλων της ΓΓΑ και παρακαλούνται οι αθλητές κατά την προσέλευσή τους, όπως επιδείξουν εκτυπωμένο Rapid Test 24 ωρών, ενώ όσοι έχουν νοσήσει απαιτείται να προσκομίσουν και καρδιολογική εκτίμηση, σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo