Η Αντιγόνη Ρουμπέση μιλά στο ethnikoswaterpolo.gr μια ανάσα πριν τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό!

Επιστρέφει στην κορυφή της Ευρώπης ο Εθνικός μας και το πρώτο… ραντεβού με ευρωπαϊκό τελικό μετά από 12 χρόνια για τα «κυανόλευκα» κορίτσια του «Αυτοκράτορα» πλησιάζει! Η αποστολή της γυναικείας μας ομάδας αναχωρεί για Βουδαπέστη τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 24/03 (μέσω Ζυρίχης) για να αντιμετωπίσει την ουγγρική Ντουναϊσβάρος, στην έδρα της την Παρασκευή 25 Μαρτίου (19:00 ώρα Ελλάδος) στον 1ο Γύρο του LEN Trophy Final!

Έτοιμες για να συνεχίσουν την σπουδαία ευρωπαϊκή πορεία τους που φιλόδοξα και δυναμικά ξεκίνησε το 2021, οι γυναίκες του Εθνικού Πειραιά ολοκληρώνουν σιγά σιγά την προετοιμασία τους για το ιστορικό φινάλε του «Αυτοκράτορα» στην διοργάνωση του LEN Trophy 2022, παρά τις αντιξοότητες που παρουσιάστηκαν τις περασμένες εβδομάδες (ιώσεις και τραυματισμοί). Ωστόσο, όντας όλες τους υγιείς και με πλήρη αποστολή, η πειραιώτικη ομάδα στοχεύει μονάχα στην νίκη αυτή την Παρασκευή και το σύνολο της Αντιγόνης Ρουμπέση (με συνεργάτιδα την Αγγελική Γερόλυμου και τεχνικό διευθυντή τον Γιώργο Μορφέση) θέλει να γράψει ακόμα μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου! Υπενθυμίζουμε επίσης, ότι ο δεύτερος τελικός για το κύπελλο κυπελλούχων Ευρώπης θα φιλοξενηθεί στο «Π. Καπαγέρωφ» την Τετάρτη 30/03 (20:00), όπου ο «Αυτοκράτορας» θα αντιμετωπίσει μπροστά στον κόσμο του τις Μαγυάρες της Ντουναϊσβάρος, ανεξάρτητα του αποτελέσματος του πρώτου γύρου!

Η επικεφαλής τεχνικός των γυναικών του «Αυτοκράτορα», Αντιγόνη Ρουμπέση, μίλησε αποκλειστικά στο ethnikoswaterpolo.gr για το επικείμενο πρώτο παιχνίδι των ευρωπαϊκών τελικών με την Ντουναϊσβάρος και τα σημεία-κλειδιά που πρέπει η ομάδα να προσέξει, ώστε να φύγει… νικήτρια από την Βουδαπέστη.

«Το παιχνίδι με την Ντουναϊσβάρος το βλέπουμε σαν μια ευκαιρία να βρεθεί ο Εθνικός μετά από πολλά χρόνια με ένα Ευρωπαϊκό τρόπαιο.
Η ομάδα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι μια καλή και σωστά δομημένη ομάδα με έμπειρες παίκτριες σε όλες τις θέσεις. Είναι πολύ κρίσιμο και σημαντικό ότι το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός έδρας και θα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και μεγάλη θέληση κόντρα σε μια ομάδα που το παλεύει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Τέλος, αύριο Τετάρτη 23/03 αναμένεται επίσης από την ιστοσελίδα μας η αντίστοιχη επίσημη συνέντευξη της αρχηγού των «κυανόλευκων», Φοίβης Χατζηκυριακάκη, καθώς και η ανακοίνωση της αποστολής.

 

 

 

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo