Οι πανηγυρισμοί από τη μεγάλη βραδιά του Εθνικού Πειραιά (PICS)!

Η 25η ημέρα του Μαρτίου εξελίχθηκε σε ιστορική για το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιά, με τις «κυανόλευκες» να πετυχαίνουν μια τεράστια νίκη στο Ντουναουιβάρος με σκορ 12-8 και πλέον βρίσκονται… αγκαζέ με το τρόπαιο του LEN TROPHY!

Με τη λήξη του αγώνα, το ethnikoswaterpolo.gr αποτύπωσε τους πανηγυρισμούς των μελών της ομάδας, ωστόσο άπαντες επιστίουν την προσοχή ενόψει του επαναληπτικού στον Πειραιά στις 30 Μαρτίου και ώρα 20:00, καθώς πάντα είναι κακό να βιάζεσαι να πανηγυρίσεις.

Ο «Αυτοκράτορας», εάν επαναλάβει την εμφάνιση της Ουγγαρίας, διατηρήσει τον ίδιο ρυθμό στο παιχνίδι του, δείξει τέτοια ομαδική προσήλωση στην άμυνα και πάρει ψυχολογία με μεγάλα σουτ, τότε ο Εθνικός Πειραιά θα πανηγυρίσει το 2ο ευρωπαϊκό της ιστορίας του, μετά από αυτό το 2010 (Και τότε στο «Π. Καπαγέρωφ»).

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo