Έλενα Ελληνιάδη στο ethnikoswaterpolo.gr: «Θέλουμε να σηκώσουμε την κούπα δίπλα στον κόσμο του Εθνικού»!

Η αντίστροφη μέτρηση για την υπέρτατη ευρωπαϊκή βραδιά του «Αυτοκράτορα» έχει ξεκινήσει! Η γυναικεία ομάδα του Εθνικού Πειραιά αντιμετωπίζει αύριο – Τετάρτη 30/03 στις 20:00 τις Μαγυάρες της Ντουναϊσβάρος στον μεγάλο τελικό του LEN Trophy 2022, όντας πλέον το φαβορί για την κατάκτηση της κούπας μετά από 10 ακριβώς χρόνια… αφού στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση οι «κυανόλευκες» της Αντιγόνης Ρουμπέση «άλωσαν» την έδρα της αντιπάλου με 12-8 και κατέχουν ισχυρότατο πλεονέκτημα σε αυτόν τον επαναληπτικό!

Όλες οι παίκτριες, το προπονητικό επιτελείο, η Διοίκηση και η οικογένεια του Εθνικού Πειραιά ανυπομονούν να γράψουν και πάλι ιστορία στην Ευρώπη και την υδατοσφαίριση γυναικών, με τις… πυρετώδεις προετοιμασίες να συνεχίζονται τόσο στον αγωνιστικό όσο και στον οργανωτικό τομέα. Παράλληλα, η ευρωπαϊκή… αύρα της ομάδας του 2010 θα βρίσκεται την Τετάρτη στον Πειραιά, καθώς οι υπεύθυνοι του συλλόγου, σεβόμενοι την ιστορία του Ομίλου, κάλεσαν τα μέλη της ομάδας που σήκωσε το LEN TROPHY το 2010, ώστε να παρευρεθούν στην μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά!

Η ταλαντούχα περιφερειακός των «κυανόλευκων», Έλενα Ελληνιάδη μίλησε αποκλειστικά στο ethnikoswaterpolo.gr δίνοντας το… τελευταίο σύνθημα πριν τον μεγάλο τελικό της Τετάρτης, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην φυσική και ψυχολογική κατάσταση της ομάδας, την σημασία του τελευταίου αυτού αγώνα στην έδρα του «Αυτοκράτορα» και τον μοναδικό στόχο που κυριεύει αυτή την στιγμή τον Εθνικό Πειραιά… την νίκη!

«Μας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία αύριο για να κατακτήσουμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Είμαστε πολύ χαρούμενες που έχουμε φτάσει έως εδώ και ανεβάζουμε τον Εθνικό στην ελίτ της Ευρώπης. Υπάρχει συγκέντρωση στην ομάδα για να επιτευχθεί ο στόχος μας και είμαστε όλες έτοιμες να δώσουμε το 100%. Δεν επαναπαυόμαστε στο γεγονός ότι κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι και δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Είμαστε δεμένες και αυτό φαίνεται και μέσα στο νερό. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό που παίζουμε τον δεύτερο αγώνα που κρίνει τον πρωταθλητή του Λεν Τρόφι στην έδρα μας γιατί σημαίνει πως θα έχουμε δίπλα μας όλο τον κόσμο του εθνικού που μας στηρίζει και μας ανεβάζει κάθε φορά. Για έναν αθλητή είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να παίζει στο «σπίτι του» και να έχει όλους τους φιλάθλους του στην κερκίδα».

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo