Ι. Μπενέκου: «Απίστευτο συναίσθημα το σημερινό – Μακάρι να παίρνουμε κάθε χρόνο Ευρωπαϊκό»

Ο Εθνικός πήρε την κούπα του LEN Trophy όντας σαφώς ανώτερος και στα δύο παιχνίδια της ουγγρικής Ντουναϊσβάρος. Οι παίκτριες των κυανόλευκων σκόρπισαν χαμόγελα στον κόσμο της ομάδας ο οποίος έδωσε βροντερό παρόν γεμίζοντας το Παπαστράτειο, ενισχύοντας με τον καλύτερο τρόπο και ωθώντας στην κατάκτηση του τροπαίου. Η παίκτρια του Εθνικού Ιόλη Μπενέκου μίλησε για την ασύλληπτη εμπειρία της κατάκτησης ενός Ευρωπαϊκού τροπαίου αλλά και για το συναίσθημα που ένιωσε παίζοντας για πρώτη φορά στην καριέρα της μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο.

Η Ιόλη Μπενέκου στο ethnikoswaterpolo.gr:

Πετύχατε κάτι το πραγματικά καταπληκτικό, κάνατε όλους τους ανθρώπους που βρέθηκαν σήμερα εδώ χαρούμενους, πως αισθάνεσαι εσύ για αυτό;

«Αισθάνομαι μεγάλη ανακούφιση, αισθάνομαι πάρα πολύ μεγάλη χαρά. Δεν έχω ξαναβρεθεί μπροστά σε τόσο κόσμο, παίζω πόλο από τα 9 μου και πραγματικά δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο, δεν έχω ξανανιώσει έτσι. Αυτή η ένταση των οπαδών, αυτό το πάθος, μας έκανε να είμαστε συγκεντρωμένες από το πρώτο λεπτό και ήτανε από τις πιο σημαντικές αναμνήσεις στη ζωή μου».

Η τόσο έντονη παρουσία του κόσμου πως λειτούργησε για εσάς; Σας βοήθησε ή σας άγχωσε;

«Μας βοήθησε πάρα πολύ. Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν, μας έδωσαν δύναμη από το πρώτο λεπτό. Ακόμα και όταν ήμασταν στον πάγκο αλλά και όταν μπαίναμε πάλι στο νερό ήταν κάτι το απίστευτο. Δε ξέρω αν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε χωρίς αυτούς, ήταν πραγματικά μοναδικοί».

Πως αισθάνθηκες σηκώνοντας το Ευρωπαϊκό;

«Είναι απίστευτο, είναι το πρώτο μου Ευρωπαϊκό και εύχομαι από εδώ και πέρα να σηκώνουμε συνέχεια Ευρωπαϊκά»!

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo