Η κλήρωση και το πρόγραμμα αγώνων για τις Νέες Γυναίκες του «Αυτοκράτορα» στην Τελική Φάση!

Στην μάχη της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Νέων Γυναικών «ρίχνονται» το προσεχές τετραήμερο 28/04-01/05 τα «κυανόλευκα» κορίτσια του «Αυτοκράτορα»! Με οδηγό το πάθος για την νίκη και επικεφαλής τεχνικό την Άννα Χατζηγεωργάκη στην κατηγορία Κ19, ο Εθνικός Πειραιά δίνει για ακόμη μια χρονιά το «παρών» και στα ηλικιακά πρωταθλήματα, φτάνοντας ως την τελική φάση.

Στην αντίστοιχη διαδικασία που πραγματοποιήθηκε την Μ. Παρασκευή, οι νεαρές παίκτριες του «Αυτοκράτορα» κληρώθηκαν στον Α’ Όμιλο με αντιπάλους τις ομάδες: ΝΕ Πατρών, ΝΟ Βουλιαγμένης, Ολυμπιακό Πειραιά και ΑΝΟ Γλυφάδας.

Ξεκινώντας τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους την Πέμπτη 28/04, σύσσωμη η οικογένεια του Εθνικού εύχεται καλή επιτυχία και μόνο νίκες στα νεαρά κορίτσια του συλλόγου τα οποία αναμφίβολα θα βάλουν τα δυνατά τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μετά και την εξαιρετική τους εμφάνιση στο τουρνουά του ΝΟ Βουλιαγμένης «Άκης Τσαταλιός» όπου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο! Μην ξεχνάμε ότι η «κυανόλευκη» ομάδα των Νέων Γυναικών αποτελείται στην πλειοψηφία της από κορίτσια μικρότερης ηλικίας και κατηγορίας, με όλες τις παίκτριες – μικρές και μεγάλες – να αποδεικνύουν καθημερινά το ταλέντο τους.

Το πρόγραμμα αγώνων για τις Νέες Γυναίκες:

28/04 – Κολυμβητήριο Γλυφάδας: ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ 20:30

29/04 – Κολυμβητήριο Γλυφάδας: ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ 10:30

29/04 – Κολυμβητήριο Γλυφάδας: ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 21:30

30/04 – Κολυμβητήριο Γλυφάδας: ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ 12:00

 

Αναλυτικά η κλήρωση:

ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Κ19), 29/4 – 1/5:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΝΕ Πατρών, ΝΟ Βουλιαγμένης, Εθνικός Πειραιά, Ολυμπιακός Πειραιά, ΑΝΟ Γλυφάδας.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: ΠΑΟΚ, ΝΟ Ρεθύμνου, ΑΕΚ, ΝΟ Χανίων, Ολυμπιακός Αλίμου.

 

Τα αποτελέσματα από την προκριματική φάση και η βαθμολογία:

Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ)

Ιωνικός – Εθνικός Π. 4-20, ΑΝΟ Γλυφάδας- ΓΣ Περιστερίου 17-2, ΓΣ Περιστερίου – Ιωνικός 3-16, ΝΟ Βουλιαγμένης – ΑΝΟ Γλυφάδας 16-6, Εθνικός Π.- ΓΣ Περιστερίου 21-6, Ιωνικός – ΝΟ Βουλιαγμένης 2-11, ΝΟ Βουλιαγμένης – Εθνικός Π. 14-6, ΑΝΟ Γλυφάδας – Ιωνικός 20-10, ΓΣ Περιστερίου-ΝΟ Βουλιαγμένης 8-22, Εθνικός Π.- ΑΝΟ Γλυφάδας 15-11.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΝΟ Βουλιαγμένης 24 β.

2.Εθνικός Π. 18

3.ΑΝΟ Γλυφάδας 12

===========================

4.Ιωνικός 6

5.ΓΣ Περιστερίου 0

 

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo